Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Μία αγωνιστική σε Ολυμπιακό,Άρη,ΠΑΣ Γιάννινα


Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 70.000 ευρώ τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΣ με τον Άρη για τα επεισόδια στην Καβάλα και τα Γιάννενα αντίστοιχα.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την 21η αγωνιστική(7/2), οι "κίτρινοι" στον αγώνα την ίδια αγωνιστική με τον Πανθρακικό(6/2) και ο "Άγιαξ της Ηπείρου" στην συνάντηση με την Λάρισα για την 20η αγωνιστική(30/1). Εξάλλου η Καβάλα τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 24.000 ευρώ. Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις για την 18η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ

Β) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

Δ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα οκτώ χιλιάδων ευρώ

E) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ

Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 16η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν.Καραγεωργίου (προπονητής): Για την συμπεριφορά του προπονητή της ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν.Καραγεωργίου: ποινή επίπληξης

*Η Εκδίκαση της ΠΑΕ Λάρισα αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: