Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΚΕΣ-ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΜΙΓΚΕΛ ΒΙΤΟΡ-ΕΦΕΡΕ ΜΟΡΓΚΑΝΕΛΑ.














Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον Πορτογάλο αμυντικό, Andre Filipe Farias Marques.

Το συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και ο ποδοσφαιριστής είναι σε δανεισμό από τη Sporting Lisboa.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αντρέ μετά την υπογραφή συμβολαίου:

«Προσωπική μου φιλοδοξία να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μίλησα με το Νούνο Πιλότο και μου είπε για την ομάδα και την ιστορία της. Ξέρω ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση όμως μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Εγώ μίλησα σήμερα με την διοίκηση και συμφώνησα, ώστε να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ τον Ηρακλή».

Για την μεταγραφή του και το πόσο γρήγορα συνέβησαν όλα: «Πραγματικά όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πριν δύο εβδομάδες υπήρξε ένα πρώτο ενδιαφέρον και τα υπόλοιπα δρομολογήθηκαν γρήγορα».

Για τα προσόντα που τον χαρακτηρίζουν: «Πρώτα απ΄ όλα είμαι ένας παίκτης της ομάδας. Με χαρακτηρίζει η δύναμη που έχω στο ψηλό παιχνίδι. Εκτελώ στημένες φάσεις και νομίζω είναι ένα δυνατό μου σημείο. Έχω αρκετά δυνατό σουτ και παρότι αμυντικός, έχω καλό τελείωμα».

Για το γεγονός ότι πετυχαίνει γκολ από κόρνερ: «Έχω πετύχει τρία γκολ από απευθείας κόρνερ. Στα στημένα δουλεύω πολύ από μικρό παιδί και συνεχίζω να δουλεύω».

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του: «Είμαι 100% έτοιμος για να μπω άμεσα στην ομάδα. Θέλω να μπω στις προπονήσεις, να δείξω την ποιότητα μου και την επόμενη εβδομάδα να μπω και να παίξω σε παιχνίδια. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για προσαρμογή, ούτε για προετοιμασία. Πρέπει να μπω άμεσα με την ομάδα».

Για τον Μιγκέλ Βίτορ: «Πολύ καλός φίλος και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα να έρθει αυτός ο ποδοσφαιριστής».


ΜΙΣΕΛ ΜΟΡΓΚΑΝΕΛΑ-ΜΙΓΚΕΛ ΒΙΤΟΡ
Μια ανάσα από την απόκτηση δυο μεγάλων ταλέντων με μορφή δανεισμού βρίσκεται ο Ηρακλής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ο JOGO οι κυανόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνή κεντρικού αμυντικού με την Εθνική Ελπίδων Πορτογαλίας Μιγκέλ Βίτορ,μάλιστα οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι θεωρούν τι το θέμα έχει τελειώσει ήδη και ο,τι ο Μιγκέλ αύριο η μεθάυριο θα είναι στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Γηραιού.
Ενα άλλο μεγάλο ταλέντο ο Μισέλ Μοργκανέλα ήρθε και δοκιμάζεται στον Ηρακλή από την ομάδα τυ Παλέρμο.
Ο Μισέλ είναι διεθνής με την Εθνικη Ελπίδων της Ελβετίας και αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ.Η Παλέρμο τον ειχε αποκτήσει από την ομάδα της Βασιλείας πρίν 1,5 χρόνο και ο λόγος ήταν ο,τι στην χώρα του θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα.Το γεγονός που τον φέρνει στην Θεσ/νίκη είναι ο λίγος χρόνος συμετοχής του στο Παλέρμο.
Αν πείσει τον Σάββα Κωφίδη με την ετοιμότητα του τότε θα αποκτηθεί δανεικός για 18 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: