Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Στα άκρα με Σκόκο!


Στα άκρα με Σκόκο!

Η ΑΕΚ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΟΤΙ «Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ» ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ;-

Η συνάντηση με Παππά

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγείται το θέμα Σκόκο στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Θανόπουλος στη συνάντηση με τους μάνατζερ του Αργεντινού άσου αρνήθηκε κατηγορηματικά την παραχώρηση του παίκτη. «Ο παίκτης δεν πωλείται», διεμήνυσε κάθετα ο πρόεδρος της «Ένωσης».

Η πλευρά του Σκόκο, ωστόσο, αντέδρασε και ανέφερε πως «ο παίκτης δεν αισθάνεται καλά στην ΑΕΚ» τονίζοντας πως σκέφτεται να αποχωρήσει. Μάλιστα, οι μάνατζτερ του Αργεντινού ζήτησαν από τον Νίκο Θανόπουλο να έχουν συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Πέτρο Παππά, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο πώλησης του πελάτη τους.

Η πρόταση του Ολυμπιακού

Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Σκόκο, Μάρτιν Μοντέρο, έριξε στο τραπέζι και την πρόταση του Ολυμπιακού, η οποία ήταν βελτιωμένη και περιελάμβανε 2,5 εκ. ευρώ και 50% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Νίκος Θανόπουλος ούτε καν μπήκε στη διαδικασία να συζητήσει αυτή την πρόταση αφού ήταν εξουσιοδοτημένος από τους μετόχους να πει «όχι» σε ό,τι άκουγε από τον μάνατζερ του Σκόκο.

Τι απαντάει ο Παππάς;

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σκόκο και ο ίδιος ο παίκτης παρουσιάζεται να πιέζει όσο περισσότερο μπορεί για να αποχωρήσει από την «Ένωση».

Τι θα απαντήσει, λοιπόν, ο βασικός χρηματοδότης αυτή τη στιγμή της ΠΑΕ στην πλευρά του παίκτη με αυτά τα δεδομένα;

Πρόθεση του κ. Παππά είναι να κλείσει το θέμα χωρίς άλλες παρενέργειες για τον παίκτη και με βασικό σκοπό να αποφευχθούν οι αντιδράσεις του κόσμου.

Θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη επομένως αν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ αλλάξει ρότα και απαντήσει θετικά στην παραχώρηση του παίκτη.

Ναι μεν, αλλά...

Ωστόσο, παραμένει ερωτηματικό η αντίδραση του κ. Παππά σε περίπτωση που ο Σκόκο το προχωρήσει ακόμη περισσότερο (π.χ. να κινηθεί νομικά λόγω κάποιων οφειλομένων ή ακόμη περισσότερο αν διεμηνύσει ότι δεν θα παίζει με την ΑΕΚ σε περίπτωση που δεν παραχωρηθεί ) ή αν στη νέα συνάντηση πέσει στο τραπέζι ακόμη πιο βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού. Το τελευταίο σενάριο δεν φαντάζει καθόλου απίθανο και θα αποτελούσε σίγουρα μεγάλο δέλεαρ για την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: