Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Χρυσώνει τον Μπάγεβιτς ο Ψωμιάδης!


Χρυσώνει τον Μπάγεβιτς ο Ψωμιάδης!

ΠΡΟΤΑΣΗ 1.2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΣΕΡΒΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ BIG MAC ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ.-

Ο Αδαμίδης μπορεί να θεωρεί ξεπερασμένο για την εποχή τον Μπάγεβιτς και να μην τον θέλει στην ΑΕΚ, αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και με τον Μάκη Ψωμιάδη στην Καβάλα… Κάθε άλλο μάλιστα, αφού ο Big Mac θεωρεί τον Ντούσκο τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα και το απέδειξε αυτές τις μέρες…

Πως; Σας αποκαλύπτουμε στον Sportdog λοιπόν, ότι του έκανε πρόταση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον τοποθετήσει άμεσα στον πάγκο της Καβάλας!

Ο Ψωμιάδης βλέπει… Ευρώπη και θεωρεί ότι με τον Σερβοέλληνα στην ομάδα του, οι πιθανότητες να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα είναι πάρα πολύ περισσότερες!

Τον χρυσώνει για να πει το «ναι» καθώς πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό και αρκεί να αναλογιστείτε, για να το διαπιστώσετε, ότι στην Ένωση ο Ντούσκο παίρνει 480.000 ευρώ την χρονιά!

Πάντως, δεν είναι και τόσο απλό να φύγει ο Μπάγεβιτς τώρα από την ΑΕΚ. Ο Σερβοέλληνας δεν θέλει να εγκαταλείψει την Ένωση και θα πάρει τις όποιες του αποφάσεις, αφότου ξεκαθαρίσει το διοικητικό και τα πει με τον Αδαμίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: