Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Αδειάζει η κλεψύδρα...


Ο Βαλμπουενά της Μαρσέιγ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό... Οι μέρες περνούν και η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της. Ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πάρει τον ποδοσφαιριστή που θέλει για το κέντρο της άμυνας. Και με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει δύσκολο να το κάνει. Στο «τριφύλλι» πάντως θέλουν να ξεκαθαρίσουν μια και καλή την κατάσταση. Έτσι, μέσα στο επόμενο διήμερο περιμένουν τις τελικές απαντήσεις από την Ζενίτ και τον Φερνάντο Μέιρα.

Βλέπετε, ο Πορτογάλος αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη λύση που εξετάζουν, αλλά κανείς δεν θέλει να δημιουργηθεί σίριαλ. Έτσι, μέχρι την Παρασκευή θα έχει τελειώσει θετικά ή αρνητικά η ιστορία. Όσο για τους Ντίαζ και Πόγκατετζ, τα δεδομένα είναι γνωστά και οι ελπίδες του Παναθηναϊκού από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Στέλνει Βαλμπουένα από τώρα η "Equipe"
Κατά τα άλλα, η Γαλλική εφημερίδα «Equipe», έγραψε την Τετάρτη πως οι διαπραγματεύσεις για τον Ματιέ Βαλμπουενά συνεχίζονται και μάλιστα σχεδόν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον 25χρονο άσο για την απόκτησή του από τώρα! Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους», που όπως φαίνεται θα κινηθούν για να πάρουν τον άσο της Μαρσέιγ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πιό συγκεκριμένα, η σχετική αναφορά της «Equipe» κάνει λόγο για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Μάλιστα, το περιβάλλον του παίκτη αφήνει να εννοηθεί ότι έχει υπάρξει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και πως αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, είναι να τα βρουν οι «πράσινοι» με την διοίκηση της Μαρσέιγ.

Στο ίδιο δημοσίευμα, προστίθεται, ότι ο Βαλμπουενα βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας και της Σανταντέρ, που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Σέρχιο Κανάλες, ο οποίος οδεύει προς την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Μουντιάλ του... χτυπά την πόρτα
Ο Τζιμπρίλ Σισέ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, έχει κατορθώσει να πάρει για τα καλά τα... πάνω του τον τελευταίο καιρό. Γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τους συμπατριώτες του. Η εφημερίδα "Equipe" έστειλε δύο δημοσιογράφους οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα για περίπου μία εβδομάδα, προκειμένου να δουν τι συμβαίνει με το ελληνικό φαινόμενο Σισέ.

Συν τοις άλλοις, ο Ντομενέκ έχει αποφασίσει να παρακολουθήσει τον 28χρονο στα ματς με την Ρόμα (τέλη Φλεβάρη). Εκεί θα ληφθεί η τελική απόφαση για το αν ο άσος του Παναθηναϊκού θα κληθεί εκ νέου στους «τρικολόρ» για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: