Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Αλεξ: «Περνάει δύσκολα ο Νέρι»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η περίοδος που διανύει δεν είναι η καλύτερη δυνατή για τον Νέρι Καστίγιο. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, κάτι που επιθυμούσε διακαώς, φαίνεται ότι «κόλλησε» στις απαιτήσεις της Σαχτάρ και, πλέον, ο Μεξικανός θα παραμείνει... παροπλισμένος, γεγονός που θα μειώσει αισθητά τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νέρι, μίλησε ο αδελφός και εκπρόσωπός του, Αλεξ Καστίγιο σε μεξικάνικα ΜΜΕ. «Τα πράγματα για τον Νέρι είναι δύσκολα, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχει να αγωνιστεί. Αναζητούσαμε εδώ και αρκετό διάστημα μία ευκαιρία για να παίζει», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να αντιληφθούμε πως η Σαχτάρ δαπάνησε πολλά χρήματα για την απόκτησή του και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή Μεξικανού ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν πολλά εμπόδια».

Οσο για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Αφρικής: «Το θέμα της φυσικής κατάστασης φτιάχνεται. Το πιο δύσκολο είναι να παίζεις ποδόσφαιρο και ο Θεός έδωσε στον Νέρι το χάρισμα να σκοράρει και να ντριμπλάρει. Πιστεύω πως τελικά θα είναι στο Μουντιάλ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: