Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

Την Παρασκευή η κλήρωση του Κυπέλλου


Κλήρωση Κυπέλλου Η κλήρωση για τους αγώνες της 6ης και 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2009-2010 θα διενεργηθεί την Παρασκευή 22/1/2010 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Ελληνικό. Παναθηναϊκός, Αρης, Πανιώνιος, Καλλιθέα, Σκόντα Ξάνθη, Καβάλα, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα θα μπουν στην κληρωτίδα.

Στην 6η φάση (προημιτελικά) θα διεξαχθούν 4 απλοί αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα διεξαχθεί επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Το εκτός έδρας γκολ δεν θα υπολογίζεται διπλό.

Στην 7η φάση (ημιτελικά) θα λάβουν μέρος οι 4 νικήτριες ομάδες της 6ης φάσης. Θα διεξαχθούν 2 διπλοί αγώνες, εκ των οποίων ο πρώτος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί πρώτη. Αν βάσει των αποτελεσμάτων στους αγώνες της 7ης φάσης δεν προκύπτει ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα τα οποία πέτυχε κάθε ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα της υπολογίζονται διπλά. Αν και οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στους αγώνες τους, τότε ο δεύτερος αγώνας παρατείνεται κατά δύο δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα. Αν ο αριθμός των τερμάτων των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος, τότε τα τέρματα της φιλοξενούμενης ομάδας υπολογίζονται διπλά και παίρνει αυτή την πρόκριση. Σε περίπτωση που στην παράταση δεν σημειωθεί τέρμα, τότε ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία της εκτέλεσης πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: