Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Λίνο: "Νίκη με Ολυμπιακό"


Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, Άλβες Λίνο, δήλωσε πως ο Δικέφαλος θα πάει στο Καραϊσκάκη με πίστη για την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε: δήλωσε: «Και τώρα μπορούμε να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε ντέρμπι, αλλά αυτή τη φορά έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε καλή ψυχολογία και πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ενώ για το παιχνίδι με τις Σέρρες τόνισε: «Μετράει ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς και στη διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Ξέραμε ότι θα χρειαζόμασταν ένα ακόμη γκολ για να σφραγίσουμε τη νίκη, το οποίο ήρθε.

Μετράει ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς και στη διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποιες καλές στιγμές. Ξέραμε ότι θα χρειαζόμασταν ένα ακόμη γκολ για να σφραγίσουμε τη νίκη, το οποίο ήρθε».

Τέλος αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν είναι κάτι για το οποίο θέλω να συζητάω πολύ. Έχουν γίνει επαφές, θα έρθει η στιγμή που θα συζητήσω περισσότερο με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και για μένα και για τον ΠΑΟΚ».

Ο Θανάσης Παπάζογλου από τη μεριά του δήλωσε: «Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε φορά. Θα μελετήσουμε τον Ολυμπιακό, ξέρουμε πολύ καλά με ποια ομάδα παίζουμε, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε και όπως σε κάθε παιχνίδι να τα δώσουμε όλα στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε εμείς τη νίκη», δήλωσε ο Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: