Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Ρέμος: "Παραμένω στο τιμόνι της ΠΑΕ"


Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου Θέση σε ότι αφορά τις εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Ηρακλής και τον εσχάτως ενδιαφερόμενο για αυτή, Ερεζ Λαντάνι, πήρε την Τετάρτη, ο Αντώνης Ρέμος. Ο "ισχυρός άνδρας" του "Γηραιού", μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο διαδίκτυο, τόνισε ότι παραμένει στο "τιμόνι" της εταιρείας.

Αναλυτικά:
"Οπως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό είχα έρθει σε μια κατ' αρχήν συμφωνία με τον κ. Ερεζ Λαντάνι προκειμένου για την είσοδό του στην μετοχική σύνθεση και το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Ηρακλής. Η συμφωνία αυτή προέβλεπε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματά , στα οποία δυστυχώς ο κ. Λαντάνι δεν ανταποκρίθηκε παρά τις σχετικές δεσμεύσεις που είχε αναλάβει. Κατά συνέπεια και σε ο, τι αφορά στην Π.Α.Ε., ο κ. Λαντάνι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση.

Κατόπιν αυτού, θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή ότι αυτή τη στιγμή παραμένω στο τιμόνι της ΠΑΕ Ηρακλής ως μεγαλομέτοχος της και θα συνεχίζω να την στηρίζω με κάθε τρόπο, όπως έκανα από την πρώτη ημέρα που μαζί με τους συνεργάτες μου αναλάβαμε να φέρουμε σε πέρας την δύσκολη αποστολή της εξυγίανσης της αγαπημένης μας ομάδας. Επαναλαμβάνω όμως αυτό που έχω πολλές φορές τονίσει στο παρελθόν: ότι θα συνεχίσω να αναζητώ την καλύτερη λύση για την ομάδα που να εγγυάται την βιωσιμότητα και την πρόοδό της τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Δεν πρόκειται όμως ποτέ να ανοίξω την πόρτα της Π.Α.Ε. Ηρακλής σε οποιονδήποτε θέλει να παίξει στην πλάτη της.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους φιλάθλους ότι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σαιζόν είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί, με αποκλειστικό στόχο να βελτιώσουμε την εικόνα της στο γήπεδο και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Όπως επίσης είναι σε εξέλιξη και σημαντικές πρωτοβουλίες για το διοικητικό μέλλον της Π.Α.Ε. που σύντομα θα αποδώσουν καρπούς και θα μπορούν να δημοσιοποιηθούν.

Η μέχρι τώρα σιωπή μου σε όσα διακινούνται από διάφορους, και η οποία σύντομα θα λάβει τέλος, αποσκοπούσε και αποσκοπεί στην μη όξυνση των προβλημάτων της ομάδας, τεχνητών ή μη. Αυτό που απαιτείται είναι η ομάδα να αποκτήσει την ηρεμία και την στήριξη που χρειάζεται από όλους μας για να μείνει συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις της. Ο αγώνας μας είναι κοινός και όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε".


Στην Θεσσαλονίκη ο Μαρκές
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αντρέ Μαρκές που θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα του Ηρακλή. Ο Πορτογάλος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Γνωρίζω καλά ποιος είναι ο Ηρακλής. Αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω καθώς έκανα προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα. Μίλησα με τον Νούνο Πιλότο και μου είπε ότι έρχομαι σε μια καλή ομάδα κα σε μια όμορφη πόλη. Θέλω να βοηθήσω τον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του και παράλληλα να πετύχω κι εγώ. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία μέσω του δανεισμού του. Βρίσκω προοπτική. Για αυτό είμαι εδώ. Περισσότερα θα πούμε αφού τελειώσει η μεταγραφή".

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Λάρισα, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μέτρων τάξης, με τον Παναγιώτη Μαυρίδη να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Ηρακλής και τον Μιχάλη Ανδρέου την γηπεδούχο ΠΑΕ. Η πλευρά του "Γηραιού" ζήτησε εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας και η Λάρισα απάντησε επισήμως ότι προτίθεται να παραχωρήσει 300 εισιτήρια για το πέταλο των φιλοξενουμένων.

Η ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας) και η Αστυνομική διεύθυνση, που παρίσταντο στη σύσκεψη, επισημαίνοντας την απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: