Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Νίκη με Γκουγουλιά ο Πιερικός


Οι παίκτες του Πιερικού πανηγυρίζουν.... Ο Πιερικός αξιοποίησε το πλεονέκτημα της έδρας στην αναμέτρηση με τη Ρόδο της οποίας επιβλήθηκε 1-0. Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά καθώς δεν είχε ρυθμό με συνέπεια οι ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Εντούτοις, η ομάδα της Κατερίνης φρόντισε να φτάσει στο γκολ σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε. Συγκεκριμένα, στο 59' ο Θάνος επιχείρησε σέντρα από δεξιά και ο Γκουγκουλιάς, που ήταν αμαρκάριστος, έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου.

Από την πλευρά τους, οι Ροδίτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους αντιπάλους τους και μοιραία γνώρισαν την ήττα, που τους διατήρησε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Μακρής, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης, Πέντα, Γιαζιτζόγλου, Φρέντερικς (90' Κωναταντινίδης), Θάνος, Χατζηζήσης, Ολγκίν (34' Γκουγκουλιάς).
Ρόδος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παναγιωτόπουλος, Γ. Καντιμοίρης, Βεργώνης, Πελέκης (77' Στεργαλάς), Μπιμπίρης, Δανάς, Πρίπου, Σ. Καντιμοίρης, Ζιλβάν (63' Καφαντάρης), Οξύζογλου (81' Γκέσιος), Κακλαμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: