Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Προσυμφωνία με Φρέντι Αντού!

Προσυμφωνία με Φρέντι Αντού!

«Βόμβα». Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο διαφαινόμενος ερχομός του Φρέντι Αντού στη Θεσσαλονίκη. Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να πείσουν την Μπενφίκα και τον ποδοσφαιριστή και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Για την ακρίβεια έχει επέλθει προσυμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών, με τον Άρη να στέλνει χθες τα συμβόλαια στον ποδοσφαιριστή και εκτός απρόοπτου θα τα παραλάβει(φαξ) σήμερα υπογεγραμμένα.
Μάλιστα το σημαντικότερο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν θα έρθει στην Ελλάδα μόνο για έξι μήνες, αλλά για ενάμιση χρόνο. Γεγονός άκρως θετικό, μιας και αν «πιάσει» στον Άρη αυτό το διάστημα, οι «κίτρινοι» θα μπορέσουν να πάρουν ακόμα περισσότερα πράγματα από τον ίδιο την νέα χρονιά.
Με λίγα λόγια λοιπόν, ο Φρέντι Αντού βρίσκεται μια «ανάσα» από το «Κλέανθης Βικελίδης». Αν όλα πάνε καλά και περάσει τις «πόρτες» του, τότε θα μιλάμε για μια σπουδαία…ουσίας…μεταγραφή. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν παίκτη μόλις 20 ετών, πραγματικό επαγγελματία, ο οποίος απασχολήσει την ποδοσφαιρική «ζωή» από τα δεκαπέντε του χρόνια. Ο ίδιος είναι διψασμένος για μπάλα και βλέπει τον Άρη ως το καταλληλότερο «σκαλοπάτι» για να πραγματοποιήσει την καριέρα που πάντα ονειρευόταν στη Ευρώπη.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: