Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Στην Κορίνθιανς ο Ρομπέρτο Κάρλος


Ο Ρομπέρτο Κάρλος με τη φανέλα της Βραζιλίας Συμπαίκτης με τον Ρονάλντο θα είναι και πάλι ο Ρομπέρτο Κάρλος, καθώς ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ επιστρέφει στην ενεργό δράση, για λογαριασμό της Κορίνθιανς. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία στην Φενερμπαχτσέ, αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς της βραζιλιάνικης ομάδας στο στάδιο "Παρκ Σάο Ζόρζε" στο Σάο Πάουλο.

Ο έμπειρος παίκτης υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε η Κορίνθιανς να μπορέσει την ερχόμενη περίοδο να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κόπα Λιμπερταδόρες.

"Η διοργάνωση του Κόπα Λιμπερταδόρες θα πρέπει να αποτελεί για το σύλλογο τον πρωταρχικό στόχο, βάση της ομάδας που έχει δημιουργηθεί", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κάρλος. Παράλληλα, ο 36χρονος άσος επισήμανε πως δεν έχει εγκαταλείψει σε καμία περίπτωση την ιδέα επιστροφής στην εθνική Βραζιλίας, όπου έχει να κληθεί από το καλοκαίρι του 2006 (Μουντιάλ Γερμανίας): "Πρέπει να κοιτάξω μπροστά στους επόμενους τρεις-τέσσερις μήνες να παίξω στο τοπικό πρωτάθλημα του Σάο Πάουλο. Σε κάθε περίπτωση, εάν είμαι σε καλή φόρμα, είναι πιθανό ότι μπορεί να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Αυτό εξαρτάται από τον προπονητή Κάρλος Ντούνγκα, ο οποίος εξακολουθεί να με παρακολουθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: