Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

"Αλλοίωση αποτελέσματος"

http://www.sport.gr/files/news/2010-01-04/1262638558_bpan_250x.jpgO Πανιώνιος θεωρεί πως αδικήθηκε από τη διαιτησία στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Α1 με τον Παναθηναϊκό και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως το αποτέλεσμα "...διαμορφώθηκε από τη διαιτητική σφυρίχτρα".

Οι κυανέρυθροι κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και περιμένουν από την ΚΕΔ να τους δικαιώσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ της ΚΑΕ Πανιώνιος συγχαίρει τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας για τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησαν επί του ΠΑΟ.

Ευχαριστούμε το φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου για τη στήριξη του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των 120επετειακών χρόνων από την ίδρυση του εκτιμώντας παράλληλα την πολύτιμη συμπαράσταση του.

Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα δεν διαμορφώθηκε από την απόδοση των ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά από τη διαιτητική σφυρίχτρα. Για εμάς υπήρξε προσπάθεια αλλοίωσης αποτελέσματος τόση όση και το μέγεθος της αντιπάλου ομάδας στο χώρο του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, δηλαδή μεγάλη. Δεν είμαστε καθόλου πεπεισμένοι ότι η έκβαση του αποτελέσματος είναι προϊόν ανθρώπινου λάθους, μάλλον το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε. Ο τηλεοπτικός φακός από την απευθείας μετάδοση του αγώνα αποτελεί αδιάψευστο στοιχείο των προαναφερθέντων.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα του ελέγχου από τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας (Κ.Ε.Δ).

Αύριο, Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010, και ώρα 15.00 το Δ.Σ της ΚΑΕ Πανιώνιος θα πραγματοποιήσει έκτακτο Δ.Σ με την παρουσία του πρώην προέδρου και μεγαλομετόχου της ομάδας, κ. Ηλία Λιανού".

Δεν υπάρχουν σχόλια: