Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Χαλάει του Μπεν Αρφά


Ο Μπεν Αρφά στον πάγκο της Μαρσέιγ Αρνητική τροπή παίρνει όπως όλα δείχνουν η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ολυμπιακός κάνει πίσω καθώς δεν ανεβάζει την προσφορά του προκειμένου να ικανοποιήσει την ομάδα της Μασσαλίας, ενώ και ο παίκτης δεν τρελαίνεται με την ιδέα να αγωνιστεί στην Ελλάδα...

Όπως μετέδωσε το RMC, ένα από τα πιο έγκυρα Μέσα της Γαλλίας, ο Μπεν Αρφά δεν θα αλλάξει φανέλα τον Ιανουάριο: "Σύμφωνα με όλα όσα ξεκάθαρα φαίνονται τώρα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα μείνει στη Μαρσέιγ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Η αναχώρηση του Χατέμ Μπεν Αρφά δεν πρόκειται να γίνει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, καμία συνάντηση ανάμεσα στο τεχνικό τιμ της ομάδας της Μασσαλίας και του περιβάλλοντος του παίκτη δεν έλαβε χώρα στην Περαλάδα (Ισπανία), όπου η Μαρσέιγ βρίσκεται για προετοιμασία. Το άμεσο μέλλον του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού είναι πια δεδομένο στη Μασσαλία.

Ο Μπεν Αρφά θέλει να μείνει στη Μαρσέιγ, η Μαρσέιγ τον έχει ανάγκη: ο Μπακί Κονέ έφυγε για το Κύπελλο Αφρικής, ο Μαμαντού Νιανγκ είναι τραυματίας, ο Φερνάντο Μοριέντες ντεφορμέ και ο Ματιέ Βαλμπουενά φεύγει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: