Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ψωμιάδης: «Το στοίχημα από ευλογία έγινε κατάρα»

Ο αντινομάρχης και επί σειρά ετών παράγοντας της ΕΠΣΜ, Διονύσης Ψωμιάδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» αρχικά για το θέμα της διαιτησίας λέγοντας: «Φωνάζουμε κατά της ΚΕΔ όχι κατά της διαιτησίας. Έχω την άποψη ότι μετά το… κόψιμο των διαιτητών μέσω των γνωστών τεστ, πρέπει να τους δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία. Για παράδειγμα οι γυναίκες έχουν γυναικολογικό πρόβλημα το οποίο τους στερεί δύναμη, δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις εξετάσεις. Τα τεστ δεν νομίζω ότι δείχνουν απόλυτα την κατάσταση των διαιτητών, η αξία τους φαίνεται μέσα στο γήπεδο.
Πιστεύω ότι οι διαιτητές της Θεσσαλονίκης δεν παίζουν ενώ είναι οι καλύτεροι και οι λόγοι δεν είναι σοβαροί. Υπάρχει μία νέα γενιά διαιτητών που μπορούν να τα καταφέρουν παντού, μιας και τα καταφέρνουν στο δυσκολότερο πρωτάθλημα που είναι το δικό μας, της ΕΠΣΜ».
Αναφερόμενος στις πρόσφατες καταγγελίες του μεγαλομετόχου του Πανσερραικού, Πέτρου Θεοδωρίδη για στημένα παιχνίδια στην Β’ Εθνική είπε: «Κάτι γνωρίζει προφανώς ο Πέτρος. Από την στιγμή που περιμέναμε το στοίχημα ως ευλογιά, έγινε κατάρα και πρέπει κάτι να κάνουμε όλοι μας για το καλό του ποδοσφαίρου».
«Από την στιγμή που είναι πεσμένη η ΑΕΚ, οι δύο πρώτες θέσεις έχουν κλείσει. Δεν βλέπω ότι σύντομα θα μπορέσει κάποια ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάσει ψηλά για να μπορέσει να διεκδικήσει έναν τίτλο» ενώ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είπε: «Έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα, φαίνεται όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες από άλλες Ενώσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια: