Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Νέα δεδομένα για επιθετικό

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/424324fc8d679b5139971b8ecc05fc2b_L.jpg?943912800?943912800?943912800Η προσμονή για συγκομιδή χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας αλλά και το άνοιγμα της αύξησης του του μετοχικού κεφαλαίου στη ΠΑΕ δρομολογούν τις εξελίξεις για τον επιθετικό που αναζητάει ο ΠΑΟΚ.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αποτελεί πραγματικότητα εδώ και τέσσερις ημέρες για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να είναι μία από αυτές που εξετάζουν διεξοδικά περιπτώσεις παικτών που θα ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας. Μια επιθετική γραμμή η οποία δεν είναι και... στα καλύτερα της τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η τριάδα των προαναγγελθέντων στράικερ

Στο επίκεντρο για την θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν τρεις συνολικά στράικερ. Ο 24χρονος Νιγηριανός Οκβουνβάνε, ο οποίος δοκιμάστηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ναι μεν κέρδισε τις εντυπώσεις, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τόσο του Φερνάντο Σάντος όσο και του τεχνικού επιτελείου δεν συγκέντρωσε τα στοιχεία που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός για να δώσει το τελικό ΟΚ για την απόκτηση του. Για τον Κέζμαν της Παρί Σεν Ζερμέν ο «δικέφαλος» δεν απάντησε καν στη διοίκηση των Γάλλων, ενώ για τον Εντίνιο οι «ασπρόμαυροι» απλά εξέτασαν τις προθέσεις της Μάλαγα σχετικά με την περίπτωση αποδέσμευσης του πρώην άσου της ΑΕΚ, αλλά το θέμα δεν συνεχίστηκε και παρέμεινε στάσιμο.

Τα νέα δεδομένα στην αναζήτηση και ο Φιλομένο

Τα χρήματα που θα λάβει η ΠΑΕ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ομάδας αλλά και το άνοιγμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα θέσουν νέα δεδομένα στην αναζήτηση της καλύτερης λύσης για τον επιθετικό που αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί μέσα στο προσεχές διάστημα. Από κει και πέρα ο «Δικέφαλος» όπως όλα συνηγορούν είναι δεδομένο πως χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης ενώ επιπρόσθετα ο Σάντος θα περιμένει εν αγωνιωδώς να διαπιστώσει και σε πια κατάσταση βρίσκεται ο Λούσιο Φιλομένο ο οποίος απέχει από την αγωνιστική δράση εδώ και 3,5 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: