Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ζέσους και επίσημα στην Λάρισα


Ο Νίκος Νταμπίζας με τον Ρικάρντο Ζέσους Την απόκτηση του Ρικάρντο Ζέσους Ντα Σίλβα ανακοίνωσε και επίσημα την Κυριακή η Λάρισα. Ο παίκτης αποκτήθηκε ως δανεικός για έξι μήνες, αλλά με την οψιόν αγοράς να είναι υπέρ της θεσσαλικής ομάδας. Μάλιστα ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Κυριακής και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρικάρντο Ζέσους Ντα Σίλβα με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή για τα επόμενα 4 χρόνια.



Ο Ρικάρντο Ζέσους γεννήθηκε στις 16 Μαϊου του 1985 στην κωμόπολη Κοσμόπολις της Βραζιλίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από την Ιντερνασιονάλ καταγράφοντας 5 γκολ σε 17 αγώνες την τελευταία του χρονιά (2006), πριν μετακομίσει στην Ευρώπη και το ρωσικό πρωτάθλημα. Αρχικά με τη φανέλα της Σπαρτάκ Νάλτσικ, με την οποία εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν σκοράροντας 7 φορές σε σύνολο 30 αγώνων και ακολούθως στην ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπου μεταγράφηκε ως επιλογή του Ζίκο, αλλά παρέμεινε για δύο χρόνια χωρίς να πάρει τις ευκαιρίες που ζητούσε. Παρόλα αυτά πέτυχε γκολ στο μοναδικό ματς πρωταθλήματος στο οποίο ξεκίνησε βασικός μέσα στο 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: