Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Σισίνιο: «Φεύγω από Ρόμα»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/90401413b64261279ac7f95d181ceec9_L.jpg?1262621190?1262621190?1262621190

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ρόμα προκειμένου να επιστρέψει στη Βραζιλία εξέφρασε ο δεξιός μπακ της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, Σισίνιο.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και πιστεύει πως αν παραμείνει στη Ρόμα δε θα έχει ελπίδες για συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, καθώς ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν τον εμπιστεύεται απολύτως. Ετσι, θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει από τους τζιαλορόσι.

«Είμαι πολύ θετικός αυτή τη φορά στο να φύγω από την Ρόμα για να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Δεν πιστεύω ότι η Ρόμα θα με αφήσει ελεύθερο αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάω με μεταγραφή στη Σάο Πάολο. Θέλω να συμμετάσχω στο Μουντιάλ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίζω. Το έχω πει και στους ανθρώπους της Ρόμα και πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει», τόνισε σχετικά ο Σισίνιο, για να προσθέσει και ο μάνατζερ του, Ρικάρντο Σάτρι, τα ακόλουθα.

«Θα μιλήσω με τον Ντανιέλε Πράντε. Η συνάντηση μας θα είναι εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον του πελάτη μου. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Ρόμα και είμαστε σίγουροι ότι θα κατανοήσουν το σκεπτικό μας. Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Σισίνιο είναι να παίζει. Δεν μπορώ να πω ακόμη σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, καθώς υπάρχουν αρκετές επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: