Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Σενάρια για τερματοφύλακες στα Γιάννενα


Ο Ιβάνοφ της Σιένα Μπορεί οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννενα να έχουν τονίσει κατ' επανάληψη ότι δεν θέλουν να αποκτήσουν έμπειρο τερματοφύλακα, τουλάχιστον την περίοδο του Ιανουαρίου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζονται τα συγκεκριμένα σενάρια.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Ηπειρώτες φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Σεντρίκ Μπερτελέν της Μουσκρόν Βελγίου, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Μίχαηλ Ιβάνοφ της Σιένα.

Στο μεταξύ, η μπλε κάρτα του Μίρνες Σίσιτς δεν έχει φτάσει ακόμα στην χώρα μας, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην είναι στην διάθεση του Θύμιου Γεωργούλη για την αναμέτρηση με την Σκόντα Ξάνθης.

Τέλος, οι αναπληρωματικοί του ΠΑΣ αντιμετώπισαν την Δευτέρα σε φιλικό παιχνίδι τους αναπληρωματικούς της Δόξας Κρανούλας. Νικητές οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη με σκορ 3-1.

Για την ιστορία τα γκολ σημείωσαν δύο ο Γιάκος και ένα ο Σενόνε, ενώ το γκολ της Δόξας σημείωσε ο Βλάχος. Με τον ΠΑΣ αγωνίστηκε και ο Σλοβένος τερματοφύλακας που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες.

Τέλος, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μενδρινού, ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ και ο Στάθης παραμένει τραυματίας και λογικά δεν υπολογίζεται από τον Γεωργούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: