Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Κατσικάρης: «Είναι στο δικό μας χέρι»

Κατσικάρης: «Είναι στο δικό μας χέρι»

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ζαντάρ στην πέμπτη αγωνιστική του EuroCup. Ο προπονητής του Άρη υπογράμμισε αρχικά ότι: «Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να εκμεταλευτούμε την νίκη που κάναμε στο Ζαντάρ. Με συνέπεια και αυτοσυγκέντρωση πιστεύω θα κερδίσουμε το παιχνίδι» και συμπλήρωσε: «Η Ζαντάρ είναι μια ομάδα γρήγορη όμως είναι στο δικό μας χέρι να ξεκαθαρίσουμε το παιχνίδι από την αρχή. Να παίξουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε τους σουτέρ της. Σημαντικό ακόμα είναι να ελέγχουμε τα ριμπάουντ. Πιστεύω ότι είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι κι ελπίζω αύριο ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας».
Αναφορικά με τους Πάουνιτς και Λάμποβιτς είπε: «Είναι δυο παιδιά που ήρθαν τώρα, είναι έξυπνα, αλλά σίγουρα δεν είναι έτοιμοι. Θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι αύριο και ελπίζω να μην χρειαστεί να τους χρησιμοποιήσω».
Ο Τζέρεμι Ρίτσαρντσον είπε επίσης: «Ένας μπορεί να είναι ο στόχος. Η νίκη για πρόκριση στην επόμενη φάση του EuroCup» ενώ για τις αλλαγές στο ρόστερ και το πόσο διαφορετικός θα είναι ο αγώνας σε σχέση με αυτόν στην Κροατία τόνισε: «Δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ διαφορετικό το ζητούμενο που έχει η ομάδα. Ο κορμό της παραμένει ο ίδιος. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: