Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Ουρές έξω από την Τούμπα


Στην ουρά για ένα εισιτήριο Ουρές και πάλι έξω από την Τούμπα. Το τσουχτερό κρύο δεν πτόησε τους ΠΑΟΚτσήδες που έσπευσαν από νωρίς σήμερα το πρωί στα εκδοτήρια της Τούμπας για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Κοντά στους τρεις βαθμούς έδειχνε το θερμόμετρο, στην ηλιόλουστη κατά τα άλλα Θεσσαλονίκη και μια τεράστια ουρά σχηματίστηκε σε εκδοτήριο έξω από τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ με μικρούς και μεγάλους να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους. Τα εισιτήρια για την πρώτη αναμέτρηση του 2010 διατίθενται από το πρώι.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα του β' γύρου. Με δεδομένες τις απουσίες των Μουσλίμοβιτς, Τσιρίλο και Σορλέν ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι έχει καταλήξει να χρησιμοποιήσει στις θέσεις τους τους Παπάζογλου, Μαλεζά και Κουτσιανικούλη αντίστοιχα, επιμένοντας στο "4-2-3-1" που λειτούργησε πολύ καλά στα ματς με την Καβάλα και τον Εργοτέλη στο τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Σάντος φαίνεται ότι θα ξεκινήσει το Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Αραμπατζή δεξί μπακ και τον Λίνο αριστερό με τους Κοντρέρας και Μαλεζά κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το Γκαρσία με το Βιτόλο στα χαφ, πιο μπροστά τον Ίβιτς, δεξιά από το Σέρβο το Βιεϊρίνια, αριστερά τον Κουτσιανικούλη και στην κορυφή της επίθεσης τον Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: