Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τότεναμ καλεί Φαν Νίστελροϊ


Ο Φαν Νιστελρόι άνοιξε το σκορ για τη Ρεάλ Ο Χάρι Ρέντναπ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Τότεναμ για την απόκτηση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Ο Αγγλος τεχνικός υποστήριξε μάλιστα ότι ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε ο Ολλανδός να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Φαν Νίστελροϊ έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα, πίσω από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ραούλ, αλλά έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι δεν θέλει να φύγει από τη Μαδρίτη. "Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά εξαρτάται από τη συμφωνία που θα γίνει", διευκρίνισε ο Ρέντναπ σε συνέντευξη Τύπου. Με αυτά ασχολείται ο πρόεδρος Ντάνιελ Λέβι, αλλά ως παίκτης μας ενδιαφέρει. Ηταν φανταστικός όταν έπαιζε στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας μεγάλος σκόρερ, Αν θέλει να έρθει, θα ήταν θετικό", πρόσθεσε.

Αν τελικά υπάρξει συμφωνία με τον Φαν Νίστελροϊ, αυτό θα σήμαινε το τέλος της θητείας του Ρόμαν Παβλιουτσένκο στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". "Ο Παβλιουτσένκο θέλει να φύγει, αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν έρθει κάποιος άλλος και αν η προσφορά είναι καλή. Αλλιώς όχι, γιατί δεν έχουμε επιθετικούς", σχολίασε ο Ρέντναπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: