Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Πρόκριση για Ξάνθη


Η Ξάνθη επιβλήθηκε με 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου στα «Πηγάδια» και προκρίθηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μαρσελίνιο στο 25’ και Μπούγκα στο 82’ τα γκολ για τους Ακρίτες.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη είχε απέναντί της μια ομάδα που κάθε άλλο παρά με Β’ Εθνικής έμοιαζε, αφού οι Βολιώτες ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Οι γηπεδούχοι ωστόσο έφτασαν πρώτοι στο γκολ με τον Μαρσελίνιο στο 25’ να κάνει την ατομική ενέργεια και να νικά με σουτ στην κλειστή γωνία τον Κολίτσι.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη θέλησαν να αντιδράσουν και είχαν δύο καλές ευκαιρίες. Στο 27’ ο Ροτζέριο είχε καλό σουτ, ενώ στο 62’ ο Πλιάγκας αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στο 65’ ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε αφού βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη… θορυβήθηκαν από τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού κι έτσι με ένα ακόμα γκολ στο 82’ από τον νεαποκτηθέντα Ρουμάνο επιθετικό, Μπούγκα διαμορφώθηκε το 2-0. Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες αφού στο 85’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στίγκα.

ΞΑΝΘΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Λυμπερόπουλος, Ριζογιάννης, Φλίσκας, Κωστούλας, Τζιωρτζόπουλος, Στίνγκα, Μαρσελίνιο (61' Μπούγκα), Έλινγκτον, Σουάνης, Σταθάκης, Λουτσιάνο (67' Στρμπα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Κολίτσι, Καπετάνος (46' Σολάκης), Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Κόρμπος, Πλιάγκας, Μπουλούτ, Μόντσε, Αμπράμοβιτς (54' Ουμπίντες), Ροτζέριο, Αλβάρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: