Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Χαλκιάς Θέλω ΠΑΟΚ και Εθνική…


Την επιθυμία του να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Εθνική Ελλάδας εξέφρασε ο Κώστας Χαλκιάς. Ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του, αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πορεία του «δικεφάλου».
Αρχικά, ο Κώστας Χαλκιάς, μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: «Τo συμβόλαιο μου θα είναι για δύο χρόνια και χαίρομαι για αυτό. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι αισθάνομαι πολύ καλά και δεν περνάει τίποτα από το μυαλό μου ότι πλησιάζει το τέλος της καριέρας μου. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο. Θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ και όσο συμβαίνει αυτό θέλω να βρίσκομαι και στην εθνική ομάδα. Δεν παραιτούμαι από την προσπάθεια να την βοηθήσω και αυτήν όσο με κρατούν οι δυνάμεις μου και αισθάνομαι καλά».
Η συνέχεια, αφορούσε την παρουσία του ΠΑΟΚ στο εφετινό πρωτάθλημα: «Θεωρώ πως είναι στην καλύτερη κατάσταση τα τελευταία χρόνια. Έχουμε πολύ καλή βάση και σταθερή βελτίωση που μας έχει φέρει σε μία πάρα πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε βρει την ταυτότητα μας και το θετικότερο είναι ότι συνδυάζουμε την ουσία με το καλό ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να υπάρξει εξέλιξη αγωνιστική και εξωαγωνστική. Η ομάδα δουλεύει άψογα, δεν έχει διακυμάνσεις στην απόδοσης της και τα αποδυτήρια λειτουργούν όπως πρέπει. Ο καθένας μας ξέρει τον ρόλο του. Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεπεράσαμε τα προβλήματα που είχαμε, παρά την κακή μας ψυχολογική κατάσταση και φέραμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του ανήκει. Ως ομάδα έχουμε πλέον ταυτότητα. Μολονότι οι αλλαγές στην άμυνα ήταν πάρα πολλές εμείς καταφέραμε να έχουμε σταθερή απόδοση και να μην αλλάζει η συνταγή της επιτυχίας».
Κλείνοντας τη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Εξέδρα», ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε και για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Το περιμένω πως και πως. Η σκέψη μου όμως γι' αυτό θα γίνει πιο έντονη μετά τον Μαϊο, όταν θα αρχίσει η προετοιμασία μας. Μέχρι τότε θα είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας μου γιατί μόνο έτσι θα δείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Είναι μία διοργάνωση στην οποία θέλουν όλοι να

Δεν υπάρχουν σχόλια: