Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Λαντάνι: Θα πληρώσω τα χρέη, αλλά δεν θα γίνω μέτοχος


Λαντάνι: Θα πληρώσω τα χρέη, αλλά δεν θα γίνω μέτοχος

Την επιθυμία του να γίνει χορηγός στην ΠΑΕ Ηρακλής και όχι μέτοχος, πολύ περισσότερο μεγαλομέτοχος, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ερέζ Λαντάνι.

Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας σχολίασε μέσω του «NovaSportFM» ότι θα κρατήσει την υπόσχεσή του και θα καλύψει τα χρέη της ΠΑΕ, παρόλα αυτά δεν θα γίνει μέτοχος.

«Ξεκαθάρισα ότι θα κρατήσω εγώ την οικονομική διεύθυνση όσον αφορά τα δικά μου χρήματα έχω δεχθεί απίστευτες πιέσεις. Από εκείνη την ημέρα δεν έπαψαν να με παίρνουν τηλέφωνα και να μου ζητούν χρήματα. Προσπαθούν να με διώξουν από την ομάδα με διάφορους τρόπους. Θέλω να ξέρω που πηγαίνουν τα χρήματα μου», είπε αρχικά ο Ε. Λαντάνι και συμπλήρωσε:

«Έχω συμφωνήσει με τον κ. Ρέμο ότι θα κάνουμε μαζί την οικονομική διαχείριση και το μάνατζμεντ. Πιστεύω ότι ο κ. Ρέμος δεν έχει αίσθηση της πραγματικής εικόνας των όσων συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι έχει αποδεχθεί ότι από την ημέρα που είπα ότι θα έχω τη διαχείριση του οικονομικού σκέλους, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές το όνομά του. Ξεκαθαρίζω ότι θα παραμείνω στην Ελλάδα το λιγότερο μία δεκαετία, όπως και στην Θεσσαλονίκη. Ξεκαθαρίζω ότι η δέσμευση που προς τους παίκτες δεν αλλάζει. Για εμένα δεν αλλάζει, είναι λόγος τιμής.

Έχω μιλήσει με τον Ρέμο, είμαι φίλος μαζί του και θα έχουμε νέα επαφή. Θα αναλάβω τα χρέη προς τους παίκτες και θα τους πληρώσουμε. Δεν τα παρατάω, αλλά η ζωή μου έχει πάρει άσχημη διάσταση. Έχω αντιμετωπίσει μια καθόλου φιλική κατάσταση, παρότι εγώ είχα την πρόθεση να βοηθήσω».

«Καμία παρεμβολή»

Στη συνέχεια, ο Ισραηλινός επιχειρηματίας σχολίασε ότι δεν θα δεχθεί καμία παρεμβολή στο έργο του: «Θα δεχθώ καμία παρεμβολή. Όποιος στραφεί εναντίον μου, ξέρω και εγώ να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε με δικαστικά μέσα. Δεν τα παρατάω στην διαχείριση των χρημάτων, της οικογένειάς μου και των επιχειρήσεών μου. Ο λόγος μου είναι πολύ σημαντικός, είναι τιμή μου και δεν τον παίρνω πίσω. Ωστόσο, το θεωρώ απαράδεκτο να πεθάνω ψυχολογικά και σωματικά από το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει κάποιος πίσω από την όλη υπόθεση και ο χρόνος θα αποδείξει τα όσα συμβαίνουν».

Λίγο πριν το τέλος, τόνισε: «Θα κρατήσω τη δέσμευσή μου στον Ρέμο και τους παίκτες. Θα πληρώσω τα χρέη, αλλά δεν θα γίνω μέτοχος. Θα μιλήσω με τον Ρέμο και θα δούμε τι θα συμβεί. Από έρευνα που έχω κάνει, έχω βρει ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό και όλα θα βγουν στην επιφάνεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: