Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όχι στην εξομοίωση των πάντων»


Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ κ. Σπηλιόπουλο, το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την μεροληπτική και ισοπεδωτική στάση της ανταποκρίτριας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης από την Καβάλα, που σε προχθεσινή της τηλεφωνική ανταπόκριση και μετά τα έκτροπα που συνέβησαν εκεί κατά τον αγώνα της γηπεδούχου ομάδας με τον Ολυμπιακό, είχε την ατυχή έμπνευση να εξομοιώσει τα όσα έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι, με τα περιστατικά του αγώνα Καβάλας- ΠΑΟΚ.

Στην επιστολή μεταξύ άλλων επισημαίνονται, πως όσα συνέβησαν στον αγώνα Καβάλας- Ολυμπιακού είναι αληθινά αίσχη που δεν γίνεται να συγκριθούν με αντίστοιχα συμβάντα στον αγώνα Καβάλας- ΠΑΟΚ και φυσικά δεν μπορεί να εξομοιωθούν τα 60 σπασμένα καθίσματα του αγώνα αυτού με τα καταμετρημένα κοντά 6000 καθίσματα που καταστράφηκαν στον αγώνα της Κυριακής. Ούτε επίσης μπορεί να ταυτιστεί το ένα παιχνίδι, όπου τίποτα δεν συνέβη εντός αγωνιστικού χώρου, με το άλλο, όπου ακόμα και απόπειρα δολοφονίας φιλάθλου της Καβάλας εκδηλώθηκε.

Στην επιστολή του ο ΠΑΟΚ ζητά να αποφεύγονται συγκρίσεις που είναι έτσι κι αλλιώς ατυχείς, να μην γίνεται μεροληπτική αναφορά σε βάρος της ομάδας και της συμπεριφοράς των φιλάθλων της και επισημαίνεται η στάση των φιλάθλων στα παιχνίδια της Τούμπας, με την απείρως ευκολότερη δουλειά της αστυνομίας σ’ αυτά.«Απαιτούμε σεβασμό και δίκαιη κρίση» καταλήγει στην επιστολή του ο ΠΑΟΚ και περιμένει στην συνέχεια την αντικειμενική κρίση των συνεργατών και ανταποκριτών αλλά και γενικά των δημοσιογράφων της Κρατικής τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: