Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Κλείνει τους "δύο" ο Ηρακλής


Ο Μιγκέλ Βίτορ της Μπενφίκα Οριστικές εξελίξεις φαίνεται ότι προκύπτουν στα μεαγραφικά του Ηρακλή. Κι αυτό γιατί οι δύο ποδοσφαιριστές που έρχονται από την Πορτογαλία θα ενισχύσουν τελικά τους «κυανόλευκους».

Είναι κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "O JOGO" που αναφέρεται σε συμφωνία του Ηρακλή με Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό των Βίτορ και Μαρκές, αντίστοιχα.

Για το θέμα του Βίτορ, αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού. Αποκαλύπτει ότι η προσπάθεια του Ηρακλή ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες και κάποια στιγμή ο Βίτορ βρέθηκε κοντά στην Πόρτσμουθ, αλλά λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγγλικός σύλλογος, δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία δανεισμού του.

Παράλληλα αναφέρει ότι το θέμα της παραχώρησής του στον Ηρακλή καθυστέρησε, λόγω του τραυματισμού του Σίντνεϊ, που έφερε τον Βίτορ στο αρχικό σχήμα της Μπενφίκα.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ (πρώην Αστέρα Τρίπολης) δεν υπολογίζει τον Μαρκές.


Έτοιμος ο Μάρα
Η μπλέ κάρτα του Μπογκντάν Μάρα έχει καταφθάσει στην ΕΠΟ και οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας αναμένεται να εκδώσουν το δελτίο του Ρουμάνου ο οποίος υπολογίζεται στα πλάνα του Σάββα Κωφίδη για την κόντρα του Σαββάτου, στη Λάρισα. Αναμένεται και η μπλε κάρτα του Ντάνι Φερνάντες.

Χτύπησε ο Λέκι
Ο Ματίας Λέκι, κατά την διάρκεια του σημερινού προγράμματος, αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και αποχώρησε, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» στον Σάββα Κωφίδη. Αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι ετοιμοπόλεμος για το κρίσιμο αγώνα με την Λάρισα.

Φεύγουν τέσσερις
Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών αναμένονται για τους παίκτες, που βρίσκονται εκτός πλάνων. Κοβαλέφσκι και Ντιέ αναμένεται να ανακοινωθεί η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Ντάλα Μπόνα, ο οποίος θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας με τους ιθύνοντες, προκειμένου να συμφωνηθεί η λύση της συνεργασίας. Τέλος, η επάνοδος του Φούφουλα στην αποστολή της ομάδας δεν αλλάζει τα δεδομένα και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Τέλος, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί κι ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που είχαν δοκιμαστεί τον Δεκέμβριο από τον Κωφίδη. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Ντούγκλας Τουτσέ (ο άλλος ήταν ο αμυντικός χαφ Έβερτον). Ο Τουτσέ δοκιμάστηκε και στον αγώνα με τον Καμπανιακό που έληξε πριν από λίγο στο Καυταντζόγλειο, χωρίς τέρματα για τι δύο ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: