Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

"Μην πυροβολείτε τον Μπενίτεθ!"


Ο Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Λίβερπουλ. Αδικη θεωρεί ο Χαβιέρ Μασεράνο την κριτική προς τον Ράφα Μπενίτεθ, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν φταίει μόνο ο προπονητής της Λίβερπουλ, από τη στιγμή που ούτε οι παίκτες του παίζουν καλά. Ο Μπενίτεθ έχει ακούσει πολλά τελευταία λόγω του αποκλεισμού από Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο.

Επιπλέον, αυτή τη στιγμή, η Λίβερπουλ βρίσκεται στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Οσο για τον Μπενίτεθ, έχει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς μεταξύ άλλων, του Φερνάντο Τόρες, του Στίβεν Τζέραρντ και του Γιόσι Μπεναγιούν.

«Είναι ευκολότερο για όλους αυτούς που ασκούν κριτική, να επιτίθενται στον προπονητή που είναι ένας αντί στους παίκτες που είναι 20», σχολίασε ο αρχηγός της εθνικής Αργεντινής. Όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, ο Τύπος κριτικάρει τον προπονητή και όχι τους παίκτες, αλλά δεν δίνουμε σημασία. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν παίζουμε έτσι, ο κόσμος θα τα βάλει με τον Ράφα. Είμαστε όμως μία από τις κορυφαίες ομάδες. Πρέπει να σκεφτούμε το ποδόσφαιρο και να πάψουμε να ανησυχούμε τόσο πολύ. Πρέπει να δουλέψουμε, να συνεχίσουμε να προπονούμαστε σκληρά και να δείξουμε τον καλό μας εαυτό στους αγώνες. Μεταξύ μας η κατάσταση είναι καλή και θέλουμε όλοι να φέρουμε τη Λίβερπουλ και πάλι εκεί που της αξίζει», συμπλήρωσε ο Μασεράνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: