Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Κόντρα Μπενίτεθ - Αλαρντάις, επεισόδιο 2ο

http://www.contra.gr/images/allardycebentiteth.jpgΟι κόντρες προπονητών στην Premier League είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Τα παραδείγματα πολλά: Μουρίνιο vs Βενγκέρ, Φέργκιουσον vs Βενγκέρ κ.α. Το νέο επεισόδιο σε αυτό το ιδιόμορφο σίριαλ προπονητών είναι αυτό μεταξύ του Ράφα Μπενίτεθ και του Σαμ Αλαρντάις. Η κόντρα των δύο ξεκίνησε όταν αναμετρήθηκε η Λίβερπουλ με την Μπλάκμπερν και ο τεχνικός των "κόκκινων" ειρωνεύτηκε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, τονίζοντας πως πρέπει να πάρει... μαθήματα η Μπαρτσελόνα.

Αυτό ήταν. Ο Σαμ Αλαρντάις πέρασε στην αντεπίθεση: "Ο Μπενίτεθ έχει προσωπικά μαζί μου εδώ και πολλά χρόνια. Δεν τον συμπαθώ, ούτε αυτός εμένα, όμως δεν του κρατάω κακία. Απλά βλέπω να κρατά αυτή η κόντρα μέχρι κάποιος από τους δυό μας να σταματήσει να είναι προπονητής στην Premier League".

Τα βρετανικά ΜΜΕ άλλο που δεν θέλουν τέτοιες κόντρες, αφού τους δίνει θέμα για πολλές-πολλές μέρες. Ο Αλαρντάις μίλησε και μένει πλέον να δούμε αν και πότε θα απαντήσει ο Ισπανός προπονητής για να δώσει κι άλλα επεισόδια στο σίριαλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: