Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

«Ασπίδα» ο Ζαγοράκης

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/9e9e1d2a3b3bb53391a530aefdff8540_L.jpg?1268374250?1268374250?1268374250Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρεθεί ο πρόεδρος του "Δικεφάλου" του Βορρά Θοδωρής Ζαγοράκης, καθώς θα παρακολουθήσει το κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη από τα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στον ρυθμό του κυριακάτικου ..."εμφυλίου" μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ ζει όλη η Θεσσαλονίκη, αφού ποδοσφαιριστές και τεχνικά τιμ στους δύο συλλόγους συνεχίζουν να "καταστρώνουν" τα πλάνα τους, ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, το «παρών» στα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης» θα δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑοκ Θοδωρής Ζαγοράκης στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αφού ο "ισχυρός" άνδρας του "Δικεφάλου" θέλει να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας του κόντρα στον Άρη.

Στο αγωνιστικό πλάνο πάντως, ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" Φερνάντο Σάντος έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, αφού σχεδόν όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" θα είναι παρόντες στο μεγάλο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραταξει πιθανότατα τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Κοντρέρας και Λίνο.
Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια από τα δεξιά και Σορλέν από αριστερά.
Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: