Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Μουρίνιο κατά πάντων

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d71b9814a3152c37d3332c89a3a752d6_L.jpg?943912800?943912800?943912800Με όλους και με όλα τα έβαλε πάλι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ίντερ, ο οποίος συνηθίζει να ανοίγει μέτωπα, μίλησε στον ιταλικό Τύπο για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας του.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Gazzetta dello Sport», ο Πορτογάλος προπονητής αναφέρθηκε αρχικά στη χρησιμοποίηση του Μάριο Μπαλοτέλι στο ματς με τη Τζένοα παρότι ο τελευταίος είχε πυρετό. «Εβαλα τον Μπαλοτέλι να παίξει με πυρετό; Αν κάποιος είχε πυρετό την Κυριακή αυτός ήμουν εγώ. Ο γιατρός, ο παίκτης και εγώ γνωρίζουμε ότι δεν είχε πυρετό. Όλα τα άλλα είναι δικά σας ψέματα και δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, θα ήταν ανήθικο».

Για την απουσία του από τον πάγκο της Ίντερ λόγω τιμωρίας ανέφερε: «Εγώ δεν παίζω, δεν σκοράρω, δεν αποκρούω. Αν η ομάδα έχει σωστή ψυχολογία και διάθεση τότε θα παίξει καλά, δεν χρειάζεται κανένας προπονητής στον πάγκο για να κερδίσει. Χρειάζεσαι τον προπονητή όταν δεν υπάρχει συγκέντρωση, ένταση και επιθετικότητα. Τότε αυτός επεμβαίνει και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα, αλλά αν είναι μακριά, όπως ήμουν εγώ, δεν μπορεί να το πετύχει».

Όσο για την αγωνιστική κρίση που φέρεται να περνάει η ομάδα του με τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς είπε: «Υπάρχουν ισοπαλίες και ισοπαλίες. Αυτές που προέρχονται από λάθη άλλων και αυτές που προέρχονται από δικά σου. Εμένα μου κάνει μια ισοπαλία σαν αυτή στο ματς με την Τζένοα, που παίξαμε καλά σε ένα τίμιο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: