Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Μουρίνιο: «Ευτυχώς θα περπατήσω μόνο πέντε μέτρα»!

Η ρεβάνς της Τρίτης ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ίντερ έχει αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον λόγω και της επιστροφής του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε πως το καλό είναι πως θα διασχίσει μόλις πέντε μέτρα στο χορτάρι του «Στάμφορντ Μπριτζ»!

«Το καλό είναι πως δεν θα χρειαστεί να περπατήσω αρκετά! Τα αποδυτήρια με τον πάγκο απέχουν μόλις πέντε μέτρα. Δεν θα χρειαστεί να διασχίσω ολόκληρο το γήπεδο και έτσι δεν θα νιώσω τα αισθήματα και τις αντιδράσεις του κοινού», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου στο uefa.com και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην σημασία που έχει η Τσέλσι στην καριέρα του:

«Οι παίκτες παίζουν στον αγωνιστικό χώρο και αυτοί θα είναι πιο σημαντική από μένα. Από το «χορτάρι» κερδίζεις τα παιχνίδια, όχι από τον πάγκο. Δεν κρύβω ότι η Τσέλσι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Θα είμαι εκεί με την καρδιά μου μοιρασμένη και στις δύο πλευρές»

Όσον αφορά για το φαβορί της φετινής διοργάνωσης, ο Μουρίνιο δυσκολεύτηκε να κάνει κάποια πρόβλεψη: «Το τρόπαιο κρίνεται και στις λεπτομέρειες. Στην τύχη ή την ατυχία μιας κλήρωσης, στο αν η μπάλα χτυπήσει το δοκάρι και μπει μέσα ή φύγει άουτ, στο αν ένας παίκτης είναι τιμωρημένος σε ένα καθοριστικό παιχνίδι, στους τραυματισμούς, σε μια διαιτητική απόφαση. Φυσικά, μόνο μία πολύ καλή ομάδα μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά μπορώ να βρώ επτά, οκτώ, εννιά ομάδες που μπορούν να κερδίσουν την διοργάνωση, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: