Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Αραβίδης: Δεν μας ενδιαφέρει, αν «στερούμε» από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και νομίζω πως θα τους πάρουμε.

http://www.contra.gr/images/m/aravidis1203001_m.jpgΟ νεαρός επιθετικός των «κίτρινων» μίλησε στην εφημερίδα "InPress" για τον βασικό στόχο του Άρη που είναι το κύπελλο Ελλάδος, για το πρωτάθλημα, για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενώ έδωσε και υπόσχεση νίκης στους φιλάθλους της ομάδας του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Χρήστο πως κρίνεις την μέχρι στιγμής πορεία του Άρη και ποιος είναι ο στόχος σας μέχρι το πέρας της σεζόν;

Και στις δύο διοργανώσεις είμαστε μέσα. Στο πρωτάθλημα στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη πεντάδα και μέσα από τα παιχνίδια των πλέι-οφ να βγούμε στο επόμενο Europa League, ενώ στο κύπελλο έχουμε δύο δύσκολα ματς με την Καβάλα και φυσικά στόχος μας είναι να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο.


Την ερχόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο σας και με νίκη του στερείτε ουσιαστικά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τι σημαίνει για τον Άρη αυτό, λόγω της κόντρας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες;

Είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και θεωρώ πως η νίκη θα μας βοηθήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Δεν μας ενδιαφέρει, αν «στερούμε» από τον ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και νομίζω πως θα τους πάρουμε.

Μια μέρα πριν έχεις τα γενέθλια σου ποιο θα ήταν το καλύτερο δώρο για σένα;

Το μεγαλύτερο δώρο για εμένα θα ήταν να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και να σκοράρω. Μετά από αυτόν τον αγώνα ακολουθεί ένας εξίσου δύσκολος με την Καβάλα για το κύπελλο και θέλουμε όσο τίποτε άλλο να πάρουμε αυτό το τρόπαιο, αφού είναι ο βασικότερος μας στόχος.

Με την έλευση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, η ομάδα έχει γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Τι άλλαξε ο νεός προπονητής;

Ο τωρινός μας προπονητής έχει περάσει την νοοτροπία του στην ομάδα. Έχει θέληση για δουλειά και δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, σε αντίθεση με τον προηγούμενο προπονητή. Με την στήριξη που έχουμε από τον κόσμο πιστεύω πως θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Τι πιστεύεις πως λείπει στον Άρη, για να κάνει πορεία τίτλου όπως κάνει φέτος και ο ΠΑΟΚ;

Πρέπει να έχουμε περισσότερη σταθερότητα. Έχουμε ένα έμπειρο κόουτς που έχει πετύχει πολλά με τις ομάδες που κοουτσάρισε. Έχουμε και την στήριξη από τον κόσμο και νομίζω πως στο μέλλον ο Άρης θα έχει ακόμα καλύτερη πορεία.


Είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι στιγμής παρουσία σου στην ομάδα; Ποια είναι τα προσωπικά σου όνειρα;


Τα προσωπικά μου όνειρα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που έχω πετύχει μέχρι τώρα. Έχω να δώσω πολλά ακόμα και όνειρο μου είναι να καθιερωθώ στον Άρη και να αγωνιστώ με την φανέλα του για αρκετά χρόνια ακόμα.

Ποια ομάδα πιστεύεις πως θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και γιατί;

Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα. Έχει σταθερότητα και νομίζω πως θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα.

Πες μας λίγα λόγια για τους φιλάθλους του Άρη και το πόσο κοντά βρίσκονται στην ομάδα.

Έχουμε μακράν τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Μας στηρίζουν συνέχεια και παντού και γνωρίζουν και οι ίδιοι πως με την στήριξη τους η ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι απ’τα καλύτερα των τελευταίων ετών όσον αφορά τον ανταγωνισμό. Τι πιστεύεις πως έγινε και φτάσαμε σε αυτό το σημείο;

Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά φέτος, δείχνουν σοβαρότητα, έχουν όλες καλούς προπονητές και φυσικά νομίζω πως παίζουν και καλύτερη μπάλα. Για αυτό το λόγο γίνεται μάχη τόσο στη κορυφή, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό, για να ανέβει κι άλλο το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Αν σου δινόταν η δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε πρωτάθλημα με τον Άρη ή στο να συμπεριληφθείς στην αποστολή για το Παγκόσμιο κύπελλο τι θα επέλεγες και γιατί;

Θα επέλεγα πρωτάθλημα με τον Άρη και μέσω αυτού και φυσικά με καλές εμφανίσεις θα μπορούσα να συμπεριληφθώ και στην αποστολή για το Μουντιάλ...

Μια υπόσχεση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τι να περιμένουμε από τον Άρη;

Θα δώσουμε πάνω από το 100% των δυνάμεων μας, για να πάρουμε την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έχουμε μια παράδοση και νομίζω πως στο τέλος θα τα πάμε καλά και θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: