Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Αντύπας: «Ο Άρης πάντα στην καρδιά μου»

Αντύπας: «Ο Άρης πάντα στην καρδιά μου»

Ο γνωστός τραγουδιστής και φίλαθλος του Άρη, Αντύπας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά, αλλά η έδρα του Άρη σημαίνει πολλά και πιστεύω ότι θα κερδίσει η ομάδα του Άρη. Είχα στεναχωρηθεί για την βαριά ήττα στον πρώτο γύρο, θέλουμε όλοι την νίκη. Και να του έλεγαν του Αρειανού να πάρει το πρωτάθλημα θα ήθελε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι» ενώ συμπληρώνοντας για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είπε: «Ο Κούπερ έχει δώσει άλλο… αέρα στην ομάδα, έχει δώσει ψυχολογία στην ομάδα και τους παίκτες. Τον βλέπω όρθιο σε όλο τον αγώνα και αυτό είναι σημαντικό».
Αναφερόμενος στον Άρη είπε: «Ο Άρης παίζει καλό ποδόσφαιρο και κερδίζει παιχνίδια, βρίσκεται σε καλό δρόμο και μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν έχω έρθει στο Χαριλάου αλλά παρακολουθώ την ομάδα» ενώ για τον στόχο του Κυπέλλου Ελλάδος τόνισε: «Η παρουσία του Άρη είναι έντονη τα τελευταία χρόνια στους τελικούς του Κυπέλλου, πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Αλλά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πιστεύω ότι θα είναι καθοριστικό από άποψη ψυχολογίας για την συνέχεια της χρονιάς».
Συνεχίζοντας για το ντέρμπι είπε: «Το 0-0 θα είναι σαν να χάσαμε. Βλέπω μόνο νίκη, κίτρινη νίκη» ενώ συμπλήρωσε: «Έστω και μακριά ο Άρης είναι μέσα στην ψυχή μου, πάντα στην καρδιά μου, περιμένω να δώσει μεγάλη χαρά στον εκπληκτικό κόσμο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: