Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Το κοινωνικό πρόσωπο του Πανθρακικού


Ο Παύλος Δερμιτζάκης δίνει αίμα Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το πρωί της Πέμπτης ο Πανθρακικός καθώς αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη παραβρέθηκε στην αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νομού Ροδόπης στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας Νεφρού.

Πέρα από τον προπονητή της ομάδας παραβρέθηκαν και οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Κανωτίδης, Λευτέρης Σακελλαρίου και Θόδωρος Παπαδόπουλος οι οποίοι χάρισαν εισιτήρια για την συνάντηση με τον Πανιώνιο στον κόσμο που έδωσε αίμα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας στο panthrakikos.com τόνισε τα εξής: "Είναι αυτονόητο πως στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες που έχουν ανάλογο χαρακτήρα. Ο Πανθρακικός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και όποτε μας ζητηθεί όλη η ομάδα βρίσκεται σε παρόμοιες εκδηλώσεις. Είναι καθήκον όλων μας να διαθέσουμε λίγο χρόνο ώστε να δώσουμε αίμα το οποίο είναι χρήσιμο και αναγκαίο για κάποιο συνάνθρωπο μας".

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Λευτέρης Σακελλαρίου: "Μιλώντας εκ μέρος των συμπαιχτών μου θα ήθελα να αναφέρω ότι όλοι μας υποστηρίζουμε ανάλογες ενέργειες. Οι συνεχόμενες αθλητικές δραστηριότητες δεν μας επιτρέπουν να δίνουμε αίμα συχνά αλλά όποτε το πρόγραμμα μας το επιτρέπει αφιερώνουμε τον ανάλογο χρόνο. Μάλιστα πολλοί ποδοσφαιριστές είναι και εθελοντές αιμοδότες. Είναι μια ενέργεια που πρέπει να την υποστηρίξουμε καθώς χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά".

Τέλος, ο Πρόεδρος των Νεφροπαθών Νομού Ροδόπης Μπάμπης Δάμος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του Πανθρακικού για την επίσκεψη και την στήριξη που έδειξαν έμπρακτα ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις δικές του ευχές ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. "Πιστεύω πως την Κυριακή ο Πανθρακικός θα δείξει για ακόμη μια φορά το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και θα φτάσει στην νίκη επί του Πανιωνίου. Ευχαριστώ την Διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που μας στήριξαν έμπρακτα και τους εύχομαι να έχουν την υγεία τους και να συνεχίζουν να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Κομοτηνή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: