Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ρέμος- Παντελή: Όλα μέλι- γάλα


Τα είπε με Ρέμο ο Παντελή Με κοινή γραμμή και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα πορεύονται Ρέμος και Παντελή, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν σχετικά με την κρίσιμη συζήτηση γύρω από τα διοικητικά θέματα και κυρίως την οικονομική λειτουργία της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι δυο τους συζήτησαν για πολλές ώρες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτη, και δόθηκαν εξηγήσεις για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις εισπράξεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό, από τις οποίες το μεγαλύτερο κομμάτι πήγε προς πληρωμή παλιότερων συμφωνιών (Μπιλίσκοφ)

Ένα μέρος ήταν στην διάθεση του Κύπριου, ο οποίος δεν θέλησε να το παραλάβει όταν του προτάθηκε. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παντελή ανέλαβε να πληρώσει τον Μπιλίσκοφ, στον οποίο οφείλονται περίπου 130.000 ευρώ και να τακτοποιήσει τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό και ο Ρέμος να καλύψει επιταγές της ΠΑΕ, οι οποίες πρέπει να πληρωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο αγωνιστικό κα ενόψει της αναμέτρησης στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο, η τετράδα της αμυντικής γραμμής, αποτελούμενη από τους Μάρτος, Κατσαμπή, Λέκι και Παπαζαχαρία. Ο Καρλίνιος τοποθετείται μπροστά από τα στόπερ, λίγο πιο μπροστά ο Ηλιάδης, δεξιά ο Μάρα, αριστερά ο Κομπαγιάσι, ελεύθερος ο Πίτου και στην κορυφή ο Γιάντσης. Το 4-1-4-1 θα είναι και πάλι ο σχηματισμός που θα ακολουθηθεί από τον Γιόζεφ Μπουμπένκο.

Στη Γερμανία ο Παπαστεριανός

O Μανώλης Παπαστεριανός, ο 22χρονος μέσος του Ηρακλή, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Δεν κατάφερε να επανέλθει στις υποχρεώσεις της.

Ο Παπαστεριανός θα ταξιδέψει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, ώστε να αντιμετωπιστεί από ειδικούς γιατρούς το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Παπαστεριανός θα εξεταστεί από γιατρούς, προκειμένου αρχικά να υπάρχει ς σαφής διάγνωση του προβλήματός του κι αν κριθεί ως άκρως απαραίτητο, θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: