Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΠΑΟ: Τέλος ο Γκαλίνοβιτς


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Το «κύκνειο άσμα» για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς στον Παναθηναϊκό, αποτέλεσε η εμφάνισή του κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης (1-3) το βράδυ της Πέμπτης (11/3) στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Europa League.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», τελείωσε ουσιαστικά από το βράδυ της Πέμπτης, καθώς η εμφάνισή του, διέλυσε τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν για το μέλλον του στην Παιανία. Πρόκειται πάντως για ειλημμένη απόφαση, όπως έλεγαν στον Παναθηναϊκό κι έτσι ο «Super Mario» μπαίνει από σήμερα στο... ψυγείο.

Οπως φαίνεται, ο Κροάτης γκολκίπερ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα κι έτσι δεν μπορεί να αφοσιωθεί 100% στο «τριφύλλι».

Ετσι, ο Γκαλίνοβιτς, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2011 θα αποτελέσει παρελθόν από το φετινό καλοκαίρι, καθώς θα βρεθεί μια φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών, έπειτα από πέντε χρόνια.

Πλέον, ο Ορέστης Καρνέζης, για τον οποίο ακούγονται άκρως εγκωμιαστικά σχόλια γίνεται ο Νο.2 πορτιέρε στον Παναθηναϊκό. Υπήρχε μάλιστα μια σκέψη ν’ αγωνιστεί στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, εγκαταλείφθηκε.

Οσον αφορά στο Νο.1 κάτω από τα γκολπόστ, τον Αλέξη Τζόρβα, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, εμφανώς επηρεασμένος κι από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε (σ.σ.: έχασε δυο κιλά).

Ωστόσο, δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κι αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία των «πράσινων» στο ματς κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: