Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Φεύγει ο Σκόκο, έρχεται ο Λύμπε?

http://www.sport.gr/files/news/2010-03-12/1268386555_lybe_250x.jpgΤα... σενάρια περί αποχώρησης του Νάτσο Σκόκο από την ΑΕΚ δεν πλανώνται μόνο στην Ελλάδα, αλλά κυκλοφορούν και εκτός συνόρων. Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα theoffside.com, ο αργεντίνος θα αποτελέσει παρελθόν από την Ενωση το καλοκαίρι, αφού θέλει να παίξει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League, με τους βρετανούς να κάνουν και μια αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Ταυτόχρονα, η ίδια ιστοσελίδα γράφει πως είναι πολύ πιθανό να φορέσει ξανά τη κιτρινόμαυρη φανέλα ο Νίκος Λυμπερόπουλος!

"Δεν μίλησα με Αδαμίδη, δεν τον ξέρω καν"
Ο Λύμπε, πάντως, σε δηλώσεις του στο aek365.gr διέψευσε ότι έχει μιλήσει με τον... εν δυνάμει πρόεδρο της ΑΕΚ Σταύρο Αδαμίδη (σ.σ. δημοσίευμα της Εξέδρας ανέφερε πως υπήρχε επικοινωνία ανάμεσα στους δυο άνδρες με τον Αδαμίδη να καλεί τον Λυμπερόπουλο να επιστρέψει στην Ενωση) τον οποίο δεν γνωρίζει καν όπως είπε.

"Για μένα δεν υπάρχει αυτό το δημοσίευμα. Δεν με πήρε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδης. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Παρακολουθώ τα πράγματα στην ομάδα, στην Ελλάδα γενικότερα, αλλά δεν τον ξέρω προσωπικά. Δεν έχουμε μιλήσει. Εξάλλου, ακόμη κι αν γινόταν κάτι τέτοιο, να με έπαιρνε τηλέφωνο ο κ. Αδαμίδη, δεν υπήρχε πιθανότητα να μιλήσω μέσω τηλεφώνου για ένα τέτοιο πράγμα. Αυτά γίνονται από κοντά".

"Δεν αποκλείω τίποτα"
Ωστόσο, ο επιθετικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι με την γερμανική ομάδα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο υπό προϋποθέσεις να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ΑΕΚ, λέγοντας: "Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Η εμπειρία μου και από τη ζωή που κάνω στη Γερμανία αυτό μου έχει αποδείξει. Δεν αποκλείω τίποτα. Τίποτα. Ακόμη και να γυρίσω στην ΑΕΚ. Αν υπάρξει κάποια πρόταση, ευχαρίστως θα τη συζητήσω, θα την εξετάσω και θα ανακοινώσω ό,τι γίνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: