Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ-Οχτώ για το «All Stars»

Οχτώ για το «All Stars»
Ανακοινώθηκαν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για το 7ο All Star Game, το οποίο θα φιλοξενηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010 στο γήπεδο του Εθνικού στο Ελληνικό.
Ως τώρα υπάρχουν οχτώ άνθρωποι του ΠΑΟΚ που βρίσκονται μέσα στις επιλογές τοι κοινού, ο Φερνάντο Σάντος για τη θέση του προπονητή των ξένων, τρεις παίκτες στην ομάδα των Ελλήνων (Χαλκιάς, Μαλεζάς και Φωτάκης) και τέσσερις στην ομάδα των ξένων (Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς). Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτές τις επιλογές του κόσμου βρίσκονται μέσα και οι τρεις αρχηγοί του ΠΑΟΚ (Χαλκιάς, Κοντρέρας και Μαλεζάς)! Η ψηφοφορία συνεχίζεται μέσω του www.all-star-game.gr.
Στη χθεσινή προπόνηση στη Σουρωτή, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ (θα λείπουν οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ), έκαναν ασκήσεις αποθεραπείας όσοι ήταν βασικοί στο ματς με τον Άρη και ασκήσεις τακτικής οι υπόλοιποι. Ο Σαβίνι μετά από καιρό προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Φιλομένο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.
Ο Γκαρσία που συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες δεν θα αγωνιστεί εναντίον της Λάρισας και της Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: