Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Άρης-Πρόκριση από σήμερα…

Πρόκριση από σήμερα…

Αυτός είναι ο στόχος του Άρη στο σημερινό πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Καβάλα. Να εξασφαλίσει ένα σκορ, το οποίο θα τον χρήση το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό και παράλληλα θα κάνει πιο εύκολο το έργο του στον επαναληπτικό αγώνα της 25ης Μαρτίου στο «Ανθή Καραγιάννη». Άπαντες στο «κίτρινο στρατόπεδο» είναι προσηλωμένοι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Με σύμμαχο την πολύ καλή τους ψυχολογία και την τεράστια θέληση τους, θα δώσουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν αυτό θέλουν. Επιθυμούν όσο τίποτε την πρόκριση και αν παρουσιαστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, τότε είναι εφικτό να πάρουν από σήμερα κιόλας το εισιτήριο και απλά το απόγευμα της 25ης Μαρτίου να το «τσεκάρουν».

Ίδια «συνταγή»

Μια προπόνηση περιλάμβανε ουσιαστικά, η προετοιμασία του Άρη για τον αποψινό αγώνα με την Καβάλα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν το πρωί στο Ρύσιο και δούλεψαν στο βαθμό που ήταν δυνατό, πάνω στα πλάνα που έχει καταστρώσει ο Κούπερ και οι συνεργάτες του.
Σχετικά με τους ένδεκα που θα βγουν από την φισούνα λίγα λεπτά πριν σέντρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι ένδεκα που αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με τον συμπολίτη, θα παίξουν και σήμερα. Ο Σηφάκης θα βρεθεί κανονικά κάτω από τα δοκάρια, Νασούτι και Ρονάλντο θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ Νέτο και Αράνο θα είναι ο δεξιός και ο αριστερός οπισθοφύλακας αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, Ναφτί και Πρίττας θα κάτσουν στα χαφ, ο Μεριέμ στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, ο Κάλβο στο αριστερό, ενώ Κόκε και Κάμπορα θα είναι και πάλι η «αιχμή του δόρατος».

Το μηδέν στην άμυνα

Τέλος, αυτό που ζήτησε περισσότερο από καθετί ο Κούπερ από τους παίκτες του, είναι να προσέξουν την αμυντική τους λειτουργία και να κρατήσουν μακριά από την περιοχή την Καβάλα. Το «μηδέν» στην άμυνα σε διπλούς αγώνες είναι το βασικότερο από όλα και ο Αργεντινός δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να παραβιαστεί η εστία της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: