Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

«Μάχες» παραμονής και... Ευρωλίγκας

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/a9b274c5fdf3b813db2fd29bbfe79358_L.jpg?1268809213?1268809213?1268809213Σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 20ής αγωνιστικής της Α1. Εύκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κόντρα σε Τρίκαλα και Καβάλα αντίστοιχα.

Η αυλαία ανοίγει με την εντός έδρας αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στον ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, με τους «θαλασσί» να φιλοδοξούν να φτάσουν ακόμα πιο.. κοντά στα πλέι οφ και την θεσσαλική ομάδα να δίνει μία από τις τελευταίες τις «μάχες» για την παραμονή στην κατηγορία.

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα με χαρακτήρα δυνατής... προπόνησης για τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηλυσιακού στα Ιλίσια, με τους οικοδεσπότες να «καίγονται» για τη νίκη.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο άδειο, λόγω τιμωρίας, κλειστό του Ελληνικού, τον Πανελλήνιο, με την «Ένωση» να θέλει την νίκη για να πάρει μία βαθιά «ανάσα», αναφορικά με την υπόθεση παραμονής στην Α1 και τους «Ολυμπιονίκες» να φιλοδοξούν να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

Αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί στο κλειστό της οδού Αρτάκης, ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μαρούσι, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν να εκμεταλλευτούν την δυνατή τους έδρα, ενώ την ίδια ώρα, το Περιστέρι υποδέχεται τον Άρη, χωρίς τους φιλάθλους του (σ.σ λόγω τιμωρίας), με τους «κίτρινους» να παρουσιάζουν αγωνιστική βελτίωση στις τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ, με τους «Αργοναύτες» να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στον «τελικό» του επόμενου Σαββάτου με τον Γ.Σ Ολύμπια Λάρισας.

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής

Κολοσσός Ρόδου - ΓΣ Ολύμπια 4.45μ.μ (CONN-X)
Τρίκαλα-Ολυμπιακός 5.00μ.μ (ΕΤ1)
Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ - Πανελλήνιος 6.00μ.μ (ΝοvaSports 1) (Kεκλ.Θυρών)
Παναθηναϊκός - Καβάλα 6.45μ.μ (ΣΚΑΪ)
Πανιώνιος - Μαρούσι 7.00μ.μ (CONN-X)
Περιστέρι - Άρης 7.00μ.μ (ET1) (Κεκλ. Θυρών)

1 σχόλιο:

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Άκου…… να δεις….!

…..Κλωτσούν τη μπάλα….. ---- άκου….. να δεις….! --
και βάζουν γκολ στ’ αντίπαλο τέρμα….,…..
και, μάλλον, γκολ δε βάλανε
σε τέρμα των θανάτων της ζωής….!

Ποδόσφαιρο….: κομπίνες και μαφιόζοι….,
σικέ αγώνες….. με γκολ ‘’στημένα’’….,…..
τα ξέρουν όλοι…., κι όμως….. τόσοι οπαδοί
πώς καταντούν κοπάδια νυχτωμένα….!

….. Σουτ – γκολ…., σουτ – άουτ…., σουτ – δοκάρι….,…..
---- άκου….. να δεις….! --
‘’λήγοντες’’ πιάνουν στη Ζωή…., κι ας….,
στο Θάνατο ‘’δεκατριάρι’’…., κι ας….!.....


Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..