Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ηρακλής-Επίσκεψη φιλάθλων στην Μίκρα


Επίσκεψη φιλάθλων στην Μίκρα

Ο κόσμος του Ηρακλή ανησυχεί για την κατασταση που υπάρχει στα διοικητικά της ΠΑΕ και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει λεπτομέρειες. Μπορεί ο Ανδρέας Παντελή να βρισκεται στο προσκήνιο , όμως κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η κατασταση είναι ομαλή στην Μίκρα.
Για αυτό τον λόγο αποφάσισαν χθες μετά τον αγωνα βόλεϊ με τον Ολυμπιακό να επισκεφθούν τα γραφεία της ΠΑΕ και να καλέσουν τους εκπρόσωπους του ΓΣ ώστε να ζητήσουν κάποιες εξηγήσεις.
Σε λίγη ώρα έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ ο πρόεδρος Δημήτρης Τριανταφύλλου και ο αντιπρόεδρος Τάσος Αδαμίδης. Βασικό αίτημα που υπήρχε ήταν να προσπαθήσουν από τον ΓΣ να ξεκινήσουν κάποιες διαδικασίες ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Το ομιχλώδες τοπίο που υπάρχει, η οικονομική στενότητα και η αγωνιστική κατασταση της ομάδας είναι στοιχεία που κάνουν τους πάντες να ανησυχούν
Αίτημα των οργανωμένων φίλαθλων ήταν να ενημερωθούν για τον έλεγχο που έγινε από τους ορκωτούς λογιστές χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί κάποιο πόρισμα. Ακούγονται διάφορα ποσά που χρωστάει ο Ηρακλής και πρόσφατα υπήρξε μια λίστα από το υπουργείο οικονομικών που δημοσιοποίησε τα χρέη. Αυτά ανέρχονται για τον Ηρακλή στο ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρω και κρίνεται τεράστιο για τα δεδομένα του Ηρακλή.
Παράλληλα ζητήθηκε από τους εκπρόσωπους του ΓΣ να απαιτήσουν από τον Αντώνη Ρέμο να τοποθετηθεί το επόμενο διάστημα και να δώσει εξηγήσεις όσο αφορά την ΠΑΕ. Κυρίως για το καθεστώς που υπάρχει με τις μετοχές, τις προθέσεις του αλλά και πως σκοπεύει να αντιμετωπίσει την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει στους κυανόλευκους. Γενικά αυτό είναι μια απαίτηση των φιλάθλων του Ηρακλή που δεν έχουν ακούσει τον πρόεδρο να τοποθετείται το τελευταίο διάστημα για τα επίμαχα ζητήματα.
Τέλος ζητήθηκε να ελεγχθεί ο Ανδρέας Παντελή και ο τρόπος με τον οποίο έχει συμφωνήσει με τον Αντώνη Ρέμο ( να παρουσιαστεί το συμφωνητικό). Οι οργανωμένοι φίλαθλοι θεωρούν θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι τις βλέψεις του κύπριου επιχειρηματία και αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις αυξανόμενες απαιτήσεις που υπάρχουν στο σύλλογο.
Αν δεν υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στα παραπάνω αιτήματα τους , τότε δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να αρχίσουν δυναμικές κινητοποιήσεις όπως έχει συμβεί άλλωστε αρκετές φορές στο παρελθόν .Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: