Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Υποπτα παιχνίδια και στην Κύπρο


Μπάλα... Εκτός από την ΕΠΟ και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έλαβε από την ΟΥΕΦΑ ένα φάκελο με παιχνίδια που είναι... ύποπτα. Συγκεκριμένα τρεις είναι οι αγώνες που η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πέρασε από το μικροσκόπιο της και θεωρεί ότι ίσως να είναι στημένα.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:
"Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η σχετική υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ που παρακολουθεί το παγκόσμιο στοίχημα σε αγώνες των χωρών-μελών της, εξέτασε τρεις πρόσφατους αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος και έχει αποστείλει στην ΚΟΠ φακέλους με όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει.

Σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ, οι συγκεκριμένοι τρεις αγώνες και με βάση τα στοιχεία του στοιχήματος που διαθέτει έχουν αυξημένη πιθανότητα να έχουν στηθεί.

Η ΚΟΠ θα παραδώσει όλα τα στοιχεία που της έχουν σταλεί στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και θα του ζητήσει να δώσει εντολές για ενδελεχή έρευνα της κάθε περίπτωσης.

Η ΟΥΕΦΑ έχει δηλώσει ότι σε περίπτωση που χρειαστεί θα ευρίσκεται στην διάθεση των αστυνομικών αρχών. Η ΚΟΠ έχει συμβληθεί με την υπηρεσία παρακολούθησης του στοιχήματος της ΟΥΕΦΑ μόλις συστάθηκε πριν από έξι περίπου μήνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: