Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Καρασαββίδης-Η διοίκηση του Ζαγοράκη άλλαξε το πρεστίζ του συλλόγου.

Ο Καρασαββίδης στο «Αθλητικό Metropolis»

Ο Αριστείδης Καρασαββίδης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Αθλητικού Metropolis και στην εκπομπή “Revolution” και μίλησε για τον τωρινό ΠΑΟΚ, αλλά και τον παλαιότερο, της εποχής του, όταν αυτός φορούσε τη φανέλα με το Δικέφαλό στο στήθος. Ο βετεράνος άσος θυμήθηκε το πρώτο του παιχνίδι με την ομάδα του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Ήταν μια νίκη με 2-1 επί του Εθνικού στο γήπεδο του Περιστερίου. Το νικητήριο γκολ το πέτυχε στα τελευταία λεπτά ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης με κεφαλιά, παρά το ότι είναι βραχύσωμος, από δική μου σέντρα!».
Στη συνέχεια τόνισε: «Έπαιξα χρόνια στον ΠΑΟΚ με επιτυχία. Κάποια στιγμή έφυγα, πήγα στον Απόλλωνα Αθηνών, όπου ήμουν πρώτος παίκτης. Όταν γύρισα στον ΠΑΟΚ, κάτι που επιθυμούσα, δεν μου έδωσαν ευκαιρίες. Πως γίνεται να είμαι ο καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα και να μην έχω θέση στην ομάδα. Δε με έβαζαν να παίξω στη δεύτερη θητεία μου στον ΠΑΟΚ».
Για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης σχολίασε: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτός που περιμέναμε. Ο Άρης έδειξε πιο δυνατός. Όμως και η διαιτησία ήταν κακή για τον ΠΑΟΚ. Η κάρτα στον Γκαρσία, οι αποβολές, η μη αποβολή του Κάμπορα, και άλλα, ήταν ενδεικτικά της διαιτησίας κατά του ΠΑΟΚ. Γενικότερα οι διαιτητές δεν υπολογίζουν τις ομάδες της Θεσσαλονίκης».
Για το τι άλλαξε η διοίκηση του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο Καρασαββίδης είπε: «Η διοίκηση του Ζαγοράκη άλλαξε το πρεστίζ του συλλόγου. Νοικοκύρεψε τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Σταμάτησε τη σπατάλη που γινόταν. Οι παίκτες που αποκτώνται προσφέρουν απευθείας. Όταν σου βγαίνουν οι 8 στις 10 είναι επιτυχία. Το πιο σημαντικό, όμως, που έκανε η διοίκηση Ζαγοράκη είναι η έμφαση στην υποδομή. Οι μεγάλες ομάδες έτσι λειτουργούν, βλέπετε την ομάδα νέων του Ολυμπιακού ανέδειξε παίκτες Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης και άλλοι. Τα τμήματα υποδομής είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ».
Για τα ασπρόμαυρα αισθήματά του, επισήμανε: «Είχα δηλώσει και στον Απόλλωνα Αθηνών ότι είμαι ΠΑΟΚτσής. Αλλά έπαιζα για τον Απόλλωνα. Πρέπει να τιμάς τη φανέλα που σου δίνει ψωμί. Θυμάμαι που μου είπε ο τότε πρόεδρος του Απόλλωνα, ο κ. Αλαμάνος, τι δήλωση ήταν αυτή που έκανα, και του απάντησα ότι ο Απόλλων νίκησε με δύο γκολ δικά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: