Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Μουρίνιο: «Δεν χάνω στο Στάμφορντ Μπριτζ»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/22c1e8bf655e83bd50915b1771496026_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ο μεγάλος νικητής στην επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Ίντερ να κερδίζει με 1-0 την Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως στο συγκεκριμένο γήπεδο πάντα είναι νικητής. «Αυτή η νίκη αποδεικνύει πως το ‘Στάμφορντ Μπριτζ’ είναι το σπίτι μου. Πάντα κερδίζω εδώ, σε όποια ομάδα κι αν βρίσκομαι. Ξέρω πολύ καλά αυτό το γήπεδο, την ατμόσφαιρα και τους φιλάθλους και ήξερα πως δεν μπορείς να πάρεις 0-0 παίζοντας αμυντικά. Η Τσέλσι είναι προβλέψιμη ομάδα, παίζει πάντα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις γιατί αυτός ο τρόπος ταιριάζει στους παίκτες της», τόνισε και πρόσθεσε:

«Προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, αυτή που το άξιζε περισσότερο. Είναι μία σπουδαία στιγμή για την Ίντερ, που κάθε χρόνο πάλευε να περάσει από το σκόπελο της φάσης των ‘16’. Πήραμε την πρόκριση όχι από τύχη ή παίζοντας αμυντικό ποδόσφαιρο, ούτε επειδή ο αντίπαλος έπαιξε άσχημα, αλλά γιατί τόσο ατομικά όσο και ομαδικά κάναμε το τέλειο παιχνίδι και όλοι έκαναν εξαιρετικά τη δουλειά τους. Νικήσαμε δύο φορές μία σπουδαία ομάδα όπως η Τσέλσι και δεν υπάρχει αμφιβολία για το δίκαιο της πρόκρισής μας. Πανηγύρισα τη νίκη αυτή όπως καμία άλλη».

Όσο για την περίφημη κόντρα του με τον προπονητή των «μπλε», Κάρλο Αντσελότι, από την εποχή που ο τελευταίος εργαζόταν στη Μίλαν, είπε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κάρλο. Είχαμε πει κάποιες κουβέντες παραπάνω στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν αλλάζει το σεβασμό που έχω απέναντί του. Δεν θα ήθελα να είμαι ο μόνος προπονητής που κατέκτησε το πρωτάθλημα Αγγλίας με την Τσέλσι. Έχω πολλούς φίλους εδώ κι εύχομαι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: