Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Κούπερ: «Ήμουν σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε»

Κούπερ: «Ήμουν σίγουρος ότι θα ανταποκριθούμε»

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ φάνηκε αρκετά αισιόδοξος για τον επαναληπτικό πλέον της Καβάλας, μετά το 3-1 του σημερινού αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αργεντινός τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι: «Είχα ανησυχήσει λίγο γιατί μετά την υπερπροσπάθεια που κάναμε με τον ΠΑΟΚ, ήθελα να δω σε ποία κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Αυτό που ήθελα είναι να δω πως θα μπορούσε η δική μου ομάδα να αντεπεξέλθει στην ψυχολογική αντίδραση. Να αντιμετωπίσουμε και αυτό το παιχνίδι δηλαδή όπως το προηγούμενο. Η ομάδα μου νίκησε μετά από μεγάλη προσπάθεια καθώς ξόδεψε πολύ ενέργεια στο παιχνίδι της Κυριακής. Όλοι γνωρίζαμε τι σημαίνει για εμάς το κύπελλο. Είχαμε στιγμές που δεν ξέρω αν θα ήθελα να τις χαρακτηρίσω απροσεξία, όμως έπρεπε να συμπεριφερθούμε διαφορετικά, όπως στη φάση του γκολ που δεχθήκαμε. Έπρεπε να συμπεριφερθούμε διαφορετικά για να μη δεχθούμε αυτό το ψυχολογικό χτύπημα στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Όπως και να ΄χει είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τουλάχιστον το πρώτο 45λεπτο από τα 90 το έχουμε ήδη παίξει. Πλέον έχουμε μία σημαντική διαφορά όπως ήρθε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο όπου ανησυχούσα ιδιαίτερα από τα χτυπήματα που μπορούσε να δημιουργήσει η Καβάλα με αντεπιθέσεις. Τελικά δεν τα κατάφερε ενώ εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ήταν πολύ κρίσιμη η τελευταία ευκαιρία με το Τζόνσον όμως η ομάδα μου ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό που ανταποκριθήκαμε τόσο καλά από την άποψη της ενέργειας που είχαν οι ποδοσφαιριστές μετά από ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με την ίδια ενδεκάδα. Ήμουν σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον επαναληπτικό. Αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε πλέον μόνο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο».

Για το αν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές λόγω των δύο αγώνων σε τρεις ημέρες είπε : «κάποιες αλλαγές είναι ήδη αποφασισμένες καθώς θα υπάρχουν δύο ελλείψεις λόγω τιμωριών. Από εκεί και πέρα την Παρασκευή που θα κάνουμε προπόνηση θα αξιολογήσουμε τους ποδοσφαιριστές και είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν αλλαγές. Με νικηφόρα νοοτροπία θέλουμε να δούμε το παιχνίδι όπως πρέπει να δούμε και την αποκατάσταση μας. Δεν είναι μόνο από άποψη φυσικής κατάστασης αλλά και οι αντοχές από το υψηλό στρες και την ένταση των αγώνων. Από άποψη φυσικής κατάστασης η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει».

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης βρίσκεται σε αγωνιστικό άνοδο τόνισε: «Θα πω ότι αρχίζουμε και αποκτούμε την σταθερότητα που ψάχναμε. Θεωρώ ότι η ομάδα μου πλέον είναι πολύ σταθερή. Όμως πρέπει να κατέβουμε από την ευφορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: