Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Καταγγελίες Κούγια για κύκλωμα

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e939dbb5b7f62653befe94c62e44d111_L.jpg?1268811079?1268811079?1268811079Συνέντευξη παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του τα δυο τελευταία χρόνια έχει πέσει θύμα ενός κυκλώματος που ελέγχει το παράνομο στοίχημα.Τόνισε ότι το κύκλωμα δρα με τις «ευλογίες» των θεσμικών οργάνων, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε Βύζαντα Μεγάρων και Καλλιθέα.
«Το βράδυ της Κυριακής δέχθηκα τηλέφωνο από θεσμικό όργανο της διαιτησίας που μου είπε ότι η Παναχαϊκή ενώ έχει την καλύτερη ομάδα είναι απόφαση να μην ανεβεί. Και την πήραν αυτοί που θέλουν να ανεβούν οι δυο ομάδες ώστε να ελέγχουν το στοίχημα. Δυο χρόνια η Παναχαϊκή πρωταγωνιστεί και πέφτει θύμα του κυκλώματος του παράνομου στοιχήματος», τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών και στη συνέχεια ανέφερε τα εξής σημαντικά:

«Θέλω να μιλήσω για κάτι πολύ σοβαρό που μου αποκαλύφθηκε χθες αργά το βράδυ. Η καταγγελία θα γίνει και επίσημα στον αθλητικό δικαστή. Οπως θυμάστε, μετά το παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή έκανα επίσκεψη στην ΚΕΔ όπου έδωσα το βίντεο που αφορούσε τη στημένη διαιτησία του Φώτη. Τα μέλη της ΚΕΔ είδαν το βίντεο και επιβεβαίωσαν την καταγγελία μας».

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε στις καταγγελίες του και το όνομα του προέδρου του Βύζαντα Δημήτρη Τραγκουμανίδη, λέγοντας:

«Με ενημέρωσαν λοιπόν πως πρόσωπο που στο παρελθόν έχει σχεδόν διοικήσει το ποδόσφαιρο και έχει στενή σχέση με τον Τραγκουμανίδη επηρέασε για τον παράλληλο ορισμό διαιτητών στο παιχνίδι το δικό μας και της Καλλιθέας στο Αίγιο και η εντολή ήταν σαφής. Να ευνοηθεί ο Βύζας και να κατακρεουργηθεί η Παναχαϊκή».

Από το «στόχαστρό» του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής δεν ξέφυγε πάντως και η ομάδα της Καλλιθέας, αφού ο Κούγιας τόνισε:

«Ο κόσμος ξέρει την Κυριακή με ποιους παίζουμε. Με την Καλλιθέα που μονίμως είναι στους αθλητικούς δικαστές, που είναι κατηγορούμενη για πλαστές υπογραφές και ξέρω πολύ καλά τι έγινε με τους Μπιτούνηδες και τα 150.000 ευρώ παραμονή του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Τα έχω όλα σε κασέτα στο γραφείο μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: