Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

«Απογοήτευση ο αποκλεισμός»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/470e13e311431ed603feafd42ac34589_L.jpg?1268798774?1268798774?1268798774Αν και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν είχε απαιτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ από τον Κάρλο Αντσελότι, ο Ιταλός προπονητής εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Τέλσι από την Ίντερ. Ο πρώην προπονητής της Μίλαν δήλωσε: «Ο Πάντεφ και ο Ετό με τον τρόπο που αγωνίζονταν κρατούσαν πίσω τους μπακ μας και μας πίεζαν στο κέντρο με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Δεν είχαμε σε καμία περίπτωση του αγώνα τον έλεγχο και αυτό δεν μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Η Ίντερ ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η πρόκριση δεν χάθηκε στην Ιταλία. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε στην έδρα μας, αλλά δεν το κάναμε».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε: «Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν απαίτησε από μένα να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Ασφαλώς αυτός ο αποκλεισμός αποτελεί μία απογοήτευση για μένα, εκείνον, τον κόσμο μας, τους πάντες. Πλέον πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα και αν αντιμετωπίσουμε σωστά αυτή την ήττα, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για μας».

Τέλος ο Αντσελότι δήλωσε ότι η Ίντερ είναι ικανή με την ομάδα που διαθέτει να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. «Η Ίντερ έχει όλα τα φόντα για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ», ενώ δεν ξέχασε και την παλιά του αγάπη τη Μίλαν συμπληρώνοντας. «Ελπίζω η Μίλαν να πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: