Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να γίνει... Ρεάλ


Η ώρα του Champions League... Εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπορντό, σήμερα λαμβάνει χώρα και αυτό της Μπαρτσελόνα με τη Στουγκάρδη. Οι Καταλανοί προέρχονται από την ευρεία νίκη με 3-0 επί της Βαλένθια στο Καμπ Νόου με προσωπικό σόου του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ.

Εχοντας ως παρακαταθήκη το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία, η παγκόσμιοι πρωταθλητές καλούνται να αποδείξουν ότι οι όχι καλές εμφανίσεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα – με εξαίρεση αυτή με τις «νυχτερίδες» - έχουν λάβει τέλος και μπορούν και τη φετινή σεζόν να σηκώσουν το βάρος όλων των διοργανώσεων.

Οι φιλοξενούμενοι που έχουν μεταμορφωθεί από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Κρίστιαν Γκρος, ηττήθηκαν από τη Σάλκε με 2-1, με τον τεχνικό τους να δηλώνει ότι θα παρατάξει στη Βαρκελώνη την ίδια ενδεκάδα με το πρώτο ματς, βάζοντας σε διαφορετική θέση τον Αλεξάντρ Χλεμπ.

Από τους γηπεδούχους πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Πουγιόλ και ο Σεϊντού Κεϊτά, ενώ εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Ερίκ Αμπιντάλ. Από την άλλη πλευρά, οι Γερμανοί έχουν σίγουρα έξω τον Μάρτιν Λάνιγκ, τον Αρτούρ Μπόκα και τον Σεβν Ούλριχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: