Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

"Μπήκε" ο Βερπακόφσκις στον Εργοτέλη


Ο Βερπακόφσκις με τη φανέλα του Εργοτέλη Ο Μάρις Βερπακόφσκις αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ο Λετονός επιθετικός, προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη, με αποτέλεσμα να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και θα ενισχύσει τον Εργοτέλη.

Μαζί του προπονήθηκε και ο Κοιλιάρας, σε αντίθεση με τους Τσεσνάουσκις και Βίσιο, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα κάτι που θα κάνουν και τις επόμενες ημέρες.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ οι Μπούντιμιρ, Χίμπλινγκερ συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και 10 ο Μανόλης Ρουμπάκης. Την ποινή της τιμωρίας τους θα την εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ο τελευταίος θα απουσιάζει και από το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με την Καβάλα.

Τέλος, η διοίκηση εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η διάθεση των εισιτηρίων του Κυριακάτικου αγώνα της ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με τον ΗΡΑΚΛΗ στο Παγκρήτιο στάδιο ξεκινάει αύριο με γενική είσοδο 15 ευρώ (Θύρες: 2,19,20) και διατίθενται από τα παρακάτω σημεία πώλησης: Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1 Τηλ. 2810222246). ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ (Στεργογιάννη 1, τηλ. 2810 313959)). Η είσοδος για γυναίκες και παιδιά κάτω των 15 ετών είναι ελεύθερη εκτός από τη θύρα 1".

Δεν υπάρχουν σχόλια: